Akhisar Yıldırımspor 3 Puanı 3 Golle Aldı.

Akhisar Yıldırımspor 3 Puanı 3 Golle Aldı.

Manisa Amatör Küme Alt Yapı U-17 ligi C-grubunda Akhisar Yıldırımspor deplasmanda Gördesspor’u 3-2 mağlup etti.

SOMADASPOR

İlk maçını Soma deplasmanında oynayan Gördesspor 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Somaspor’u 3-2 mağlup etmişti. Akhisar Yıldırımspor ise, yine ilk maçını Somaspor ile oynamış karşılaşmadan 3-3’lük skorla ayrılmıştı.
İşte buradan alınacak sonucun çok önemli olduğunun bilincinde olan iki takım; Gördes İlçe Stadında karşı karşıya geldi.
Zorlu karşılaşmayı deplasman ekibi Akhisar Yıldırımspor, Birant Ersoy (penaltı), Umut Çifçi ve Batuhan Çağatay’ın golleriyle 3-2 kazandı ve çok önemli 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Bu sonuçtan sonra Bülent Açıkgöz‘ün talebeleri Akhisar Yıldırımspor, 2 maçta 4 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Akhisar Yıldırımspor mağlubiyeti ile 3 puanda kalan Gördesspor 3 puanla 2.sırada yer aldı. Gruptaki bir diğer takım Somaspor ise 2 maçta 1 puanla 3.sırada yer aldı.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN