Akhisar Sanayispor 1-2 Turgutalp Gençlikspor

Akhisar Sanayispor 1-2 Turgutalp Gençlikspor

Manisa 1.Amatör Lig C-Grubu 4.hafta maçında Akhisar Sanayispor ile deplasmanda karşılaşan Turgutalp Gençlikspor, rakibini 2-1 mağlup ederek puanını 6’ya yükseltti.

Akhisar Kovalık Stadında oynanan, Serkan Öksüz, K.Berkay Kahveci ve Sergen Gürgön hakem üçlüsünün yönettiği maçta Yeşil-Beyazlı deplasman ekibine 3 puanı getiren golleri; 10.dakikada Bekir Şahan ve 60.dakikada Yavuz Fen kaydetti. Turgutalp Gençlikspor‘da İsa 70. dakikada gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

Sanayispor galibiyeti ile puanını altıya yükselten Turgutalp Gençlikspor bir maç eksiğiyle 3.sırada yer aldı. Yeşil-beyazlılar, 5.hafta evinde Süleymanlıspor‘u konuk edecek.

Evinde Turgutalp Gençlikspor’a mağlup olan ve taraftarlarını hayal kırklığına uğratan Sanayispor,  2 puanla 6.sırada kaldı.


CAVİT ÜSTÜNBAŞ CANER BAŞARANBaşaran ve Üstünbaş : Takım olma yolunda hızla ilerliyoruz

Oynadığı 3 maçın ikisini kazanarak üçüncü sıraya yükselen Turgutalp Gençlikspor’da, akıcı ve göze hoş gelen bir futbol oynatarak dikkatleri üzerine çeken Teknik Sorumlular Cavit Üstünbaş ve Caner Başaran ”Sezonun ikinci deplasman maçında Akhisar Sanayispor karşısında son 20 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen 90 dakika aslanlar gibi mücadele eden sporcularımızı alınlarından öpüyoruz. Gerçekten büyük bir özveriyle mücadele eden bir oyuncu grubuna sahibiz. İlk maçımızda Gölmarmara deplasmanında 2-0’dan 3-2 kaybettiğimiz maçtan gerekli dersleri çıkarıp bu deplasmana ona göre hazırlandık. Oyuncularımızda dediklerimizi harfiyen uyguladı. Bizi içeride dışarıda yalnız bırakmayan Remzi Paşalı başkanımıza ve genç yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyor bu galibiyeti bugün bizimle olmasalardı kalpleri akılları ve duaları bizimle birlikte olan taraftarımıza armağan ediyoruz.”dediler.

4.Hafta Toplu Sonuçlar

Süleymanlı Belediyespor 0-3 Gölmarmaraspor
Mecidiyeköy Tarımspor 4-0 Bakır Gençlerbirliği
Akhisar Sanayispor 1-2 Turgutalp Gençlikspor
Kayalıoğluspor Bay

5.Hafta Maçları

03.11.2019 Saat 14:00 Gölmarmara-Mecidiye
03.11.2019 Saat 14:00 Kayalıoğlu-Akhisar Sanayi
03.11.2019 Saat 14:00 Turgutalp Gençlik-Süleymanlı
Bakır Gb Bay
Turgutalpspor ile ilgili tüm haberler için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN