Akhisar 1922 Spor Lideri 3-1 Mağlup Etti

Akhisar 1922 Spor Lideri 3-1 Mağlup Etti

Akhisarspor yan saha tesislerinde saat 13:00 de başlayan maçta ev sahibi takım Akhisar 1922 Spor, Süleymanlı Bld.Spor‘u net skorla mağlup ederek, şampiyonluk umutlarını tazelemiş oldu.

Maça başlarken misafir takım olan Süleymanlı spor daha atak bir organizasyon gerçekleştirirken, Akhisar 1922 takımı orta sahadan defans arkasına atılan toplarla Süleymanlı kalesini yoklamaya başladı.

İlk tehlikeli atak Süleymanlı spor dan 22 Numaralı Turkay ile gelişti, Turkayın sert şutunu kaleci çok az farkla dışarı çıkardı. Bu pozisyondan 3 dakika sonra Akhisar 1922 den bu sefer Eray kaçırdı.

Genelde kısır geçen bir ilk yarıda cılız ataklar vardı, ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

2 yarıda her iki takımda maça hızlı başladılar.

Dakikalar 47’yi gösterdiği sırada 1922 takımından Göksel’in yaptığı hatayı affetmeyerek defansın arkasına sarkan Şahan durumu 0-1 yapan golü ağlara göndermiş oldu.

Maç tam hızlandı derken bu sefer Akhisar 1922 takımı özellikle Eray, Süleyman ve Kadir ile Süleymanlı kalesinde daha çok gol aramaya başladılar ve bu gelişen ataklar sonucunda Akhisar 1922 den günün en başarılı isimlerinden Eray 68.dakikada sağ taraftan çektiği sert şutla kaleci Tayfun’u avladı ve durumu 1-1 yaptı.

Bu sırada oyunda mücadele biraz daha hızlandı. Süleymanlı spor yemiş olduğu gol sonrası istediği oyun düzeninde kopmalar yaşadı. Bence Selçikli maçı sonrası yaşanan olaylar ve görmüş oldukları 7 kırmızı kart moralmen çökertmiş gibi görüyorum.

Süleymanlı spor 1-1’den sonra oyun hakimiyetini iyice kaybederek, topu rakip takıma bıraktılar. Bir kaç atak ile set üstü oynamaya çalışan Süleymanlı spor ileride top tutamadı. Ani gelişen 1922 atağında Süleymanlı spor kalecisi Tayfun topu sağ tarafa yumruklayarak uzaklaştırmak istedi, ancak Eray önüne düşen bu topu affetmedi ve durumu 2-1 yapan golü Süleymanlıspor ağlarına göndermiş oldu.

Orta hakem 7 dakika uzatma verdi ve bu uzatmanın 94.dakikasında orta sahadan sürmüş olduğu topu defansı yatırararak ücüncü golü atan isim bu sefer Kadir oldu. Maçta başka gol olmayınca Süleymanlı spor Akhisar 1922 ile oynamış olduğu her iki maçtan da mağlup olarak ayrılmış oldu.

Süleymanlı bugün takımdan ayrılan Tayip, cezalı olan Mustafa, Emre ve Berke, Hakanın eksikliğini aramış oldu. Süleymanlı spor haftaya Medar ile derbi niteliğinde bir maç oynayacak, sanırım daha 4 hafta daha şampiyonluk mücadelesi devam edecek.

13.Hafta Toplu Sonuçlar

Selçiklispor 0-1 Turgutalpspor
Medar GB 8-0 Sazobaspor
Gölmarmaraspor 3-0 Akhisargücü
Akhisar 1922 Spor 3-1 Süleymanlı Bld.Spor
Karabulutspor Bay

14.Hafta Maçları

Karabulutspor-Selçiklispor
Turgutalpspor-Gölmarmaraspor
Akhisargücü-Akhisar 1922 Spor
Süleymanlı Bld.Spor-Medar GB
Sazobaspor Bay

Şeref Öksüm

1 YORUM

  1. Avatar
    Hamza Azğın

    MASADA BİTMİŞ BİR MAÇ YAZIKLAR OLSUN HER MAÇ ŞİKE HAKEMLER YUKARDAN EMİR ALARAK MAÇ YÖNETİYO DEVLET DERHAL EL ATMALI HERKES KAFASINA GÖRE MAÇLARI BELİRLİYO EN BÜYÜK SÜLEYMANLI SPOR ONURUYLA MÜCADELE EDİYO FİTBOLCU KARDEŞLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM

YORUM YAZIN