Akhisar 1922 Soma da Kahvaltı da Bir Araya Geldi

Akhisar 1922 Soma da Kahvaltı da Bir Araya Geldi

Akhisar 1922 Spor Kulübü, Yönetim Kurulu, Teknik ekip, futbolcular, futbolcuların ve yöneticilerin aileleri ile birlikte Soma Eski Kafa kahvaltı salonunda bir araya geldiler.

Şeref öksüm

Soma’daki ev sahipliğini Başkan Şerafettin Kuşlar ve eşi Altyapılar Başkanı Yasemin Hanım üstlendi. Gelen tüm misafirler ile tek tek ilgilenerek samimi ve sıcak bir sohbet ortamında hem futbol konuşuldu, hem sohbetler edildi.

Şerafettin Kuşlar: ”Henüz 1 yıllık kulüp olmamıza rağmen başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum”

Daha sonra söz alan Başkan Şerafettin Kuşlar, futbolculara ve misafirlere hitaben yaptığı konuşmada, ”Henüz 1 yıllık kulüp olmamıza rağmen başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Şampiyon olamazsak ta şampiyonluğu bir puan fark ile kaçırdık. Bu yıl hem A takım hem alt yapılar adına attığımız adımlar ve kat ettiğimiz yol ile gelecek sezonlarda daha iyi bir oyun sergileyeceğiz. Futbol dünyasında önemli olan fair play çerçevesinde müsabakaların centilmence oynanarak, futbol severlere güzel bir maç izlettirmektir. Biz Akhisar 1922 olarak var olduğumuz sürece spora ve sporcuya verdiğimiz değeri başarılarımız ile taçlandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Herkesin eline emeğine sağlık. Biz büyük bir aileyiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Krala Bileklik

Daha sonra Bu sezon ligde gol kıralı olan Eray Açıkgöz’e üzerinde ay yıldız olan güzel bir bileklik hediye ederek kendisine teşekkür etti. Ödül sonrası tüm futbolcular Eray Açıkgöz’ tezahüratla la ve alkışlarla sevgi gösterilerinde bulundular. Gol Kralı Eray’ın bu törende duygusal fakat bir o kadar mutlu olduğunu belirterek ”Yönetimime ve Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

İnci Ticaret

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN