Ah VEFA Vah VEFA!

Ah VEFA Vah VEFA!

Bu sezon kurulan ve adını 12 Nisan 2021 tarihinde evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle 45 yaşında hayata veda eden eski takım arkadaşları Bora Bilgener‘den alan Bora Masterler’e Esin Ayan sahip çıktı.

Rahmetli Bora Bilgener’in eski eşi olan Esin Ayan, Bora 13 Eylül Masterler takımı, Bora Bilgener in vefatının öncesinde 13 Eylül Masterlar olarak kurmayı planladığı fakat vefatıyla artık olmaz gözüyle bakılırken arkadaşları tarafından kurulduğu için takımı sahiplenmek istediğini söyledi.

Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi
Ayan, takımın her türlü maddi-manevi sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirtirken, bloğumuza sitem dolu açıklamalarda bulundu.

Esin Ayan’ın noktası virgülüne dokunmadan yaptığı sitem dolu açıklamalarında;

Ah VEFA Vah VEFA!

”Dostları onun hayalini yarım bırakmamak ve aynı zamanda adını yaşatmak için bu yola çıkarak biz ailesini gururlandırmış aynı zamanda tam bir vefa örneği olmuşlardır. Fakat öyle acı ki bu oluşum İzmir de taktir edilip alkış alırken maalesef ki Soma da bu takımın kurulmasından rahatsız olan BAZI şahısların olduğunu ve bu şahısların Bora 13 Eylül Masterların kuruluş aşamasında bile engel olmaya çalıştıklarını yeni öğrenmiş bulunuyorum.

Öyle hayretler içerisindeyim ki egosu tavan yapmış kendini Soma Futbolunun duayeni gören bazı şahısların Bora Masterler takımından rahatsız olmalarının nedenini merak ettim ve araştırdıkça karşılaştığım isimler hem üzdü hem düşündürdü..! Bora’nın adını kullanan bir kaç çapulcu?!! Bora’nın adı üstünden yürümek? gibi söylemleri şiddetle kınıyorum !! Bora Bilgener in adını kullanarak ne yaptı bu insanlar ?

Devleti mi dolandırdı?
Sizi mi kandırdı?
Sahtekarlık mı yaptı?
Kime neyi yakıştıramadınız?
Kimin takım kurup kimin hangi takımda oynayacağına neye göre karar veriyorsunuz?
Yada siz kimsiniz?
Soma’nın ağası? Paşası?
Ne hakla ve ne cüretle insanların kalitesini konuşabiliyorsunuz?
Kim kaliteli kim kalitesiz?
Kim çapulcu? Kim elit?

Görüyorum ki kibri kendinden büyük bazı şahıslar kendilerini futbol camiasının bilirkişisi ilan etmiş ve Bora Masterler takımını diline dolamış futbolcuların kalitesini dahi eleştirecek kadar küçülmüşler..

Kendilerine kalitenin sadece sahada olmadığını öncelikle insanın kalbinde dilinde zihniyetinde olduğunu hatırlatmak istiyorum Aylardır verilen bir emek var, bir uğraş var bunun nesi sizi rahatsız etti ve neden rahatsız etti bilmiyorum umurumda da değil biz bu takım maçlara çıkana kadar çok farklı yüzler gördük.

”Gelin bizim dernek çatısında yürüyün” diye söz verip te sonra saçma bahanelerle sözü verirken çalışmayan aklını verdiği sözden dönmek için kullananları da gördük. Bora’nın sağlığında söz verip te vefatından sonra el sallayarak karşı takıma gidenleri de gördük. Unuttum mu ?Asla! İsim isim ! Elbet bir gün!!! Ama ”Herkes kendine yakışanı yapar” dedik sustuk. Sustuk çünkü Bora Bilgener naif saygılı efendi bir insandı kimseyi kıramazdı ama ben onun kadar sabırlı bir yapıya sahip değilim kaldı ki bu kadar manevi bir konuda hiç değilim söylemlerimin daha da sertleşmemesi ve isim zikrederek konuşmamak adına lütfen artık sizde bir susun !
SUAT GÜNDOĞAN
Kimse destek olmak zorunda değil vefa göstermek zorunda da değil Bora 13 Eylül Masterlerin kimsenin desteğine ihtiyacı da yok !! Ama herkes bu takıma SAYGI göstermek zorunda! Söylemlerimin kimlere gittiğini ben çok iyi biliyorum okuduğunda onlarda kendilerinden söz ettiğimi anlayacaklar zaten Futbol camiasının diğer saygı değer futbolcularını ilgilendirmediğini belirtir ve gereksiz alınganlık yapmamalarını rica ederim.. Herkese saygı çerçevesinde sakatsız başarılı bir sezon diliyorum.”ifadelerini kullandı.

Bora Masterler ile ilgili tüm haberleri görmek için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN