Ah Be Borisim!

Ah Be Borisim!

Bu yazıyı yazıyorum ama öyle üzgünüm ki yutkunamıyorum bile. Bora Bilgener‘i kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyorum. Buz kestim. İnsan sevdiği değer verdiği birisini aniden kaybedince batsın bu dünya yıkılsın diyerek acısını hafifletmek, doğru olmamasını istiyor ama hepimizin bir gün yüzleşeceğimiz ölüm bazılarımızı erken alıyor. İnanılmaz saygılı, beyefendi, kibar birisiydi ki; hep işte çalışırken boşluk olsa da Bora’nın yanına gidip konuşalım sohbet edelim derdim..

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Futbol bilgisi bir yana oynarken o tekniği aynı kişiliği gibi etkili ve işi bilmesi seyrederken olsun.. Nakliyecilerde birlikte çalışırken Kaymakamlık turnuvasında forvet oynasa da kanatlara gelip aldığın toplarla arkadaşları pozisyona sokacaksın etkili pasları ön görüsü yüksek birsiydi böyle de oynayalım dediğim de bire bir yapıyordu ve Bora sen var ya keşfedilemeyen yeteneklerdensin dediğim olmuştur kendisine..

BORA BİLGENER VEFATGolcülüğü sevse de her yerde oynayabilecek birisiydi. Forvet arkası da oynasa o futbolun nasıl ne şekilde oynanacağını gösteriyordu, sadece kanatları sevmezdi orda oynattıklarında yerini yadırgardı Masterler de, çok yetenekli bir futbol tutkunu birisiydi hemen kaynaştığım birisiydi tanıştığım da..

Somaspor da da yıllarca oynamış aynı şekilde Soma Sotes ama onun yeteneğini göremeyip te Türkiye şartlarında futbolun sadece oynayarak bir yerlere gelinemediği dönemin futbolcusu olması mı diyelim kendisinin yeteneklerine güvenip te yeterli şekilde çalışmayıp futbol un çok zor şartlarda çalışarak iyi futbolcu olunabilir düşüncesini geriye atanlardan mıydı acaba çünkü akıl la yeteneğin ayaklarda buluşturan futbolcu tipiydi..

BORA BİLGENER VEFAT HABERİ ÜZDÜKaymakamlık turnuvası için de çok konuşuyorduk diğer bütün takımlar için de konuşuyorduk futbol bilgisine güveniyordum çok ta tartıştığımız oluyordu doğru neyse konuşurdu sakınmazdı iyi bir Fenerliydi fanatik değil taraftardı beni bile yumuşatırdı bu konuda hoca bu kadar fanatik olma bende çok haklısın derdim..



Daha Cumartesi uzaktan selamlaştık gelmiyorsun der gibi bakışı vardı bende Bora ya ne zamandır uğramıyorum gitsem yanına da biraz dertleşsek kim şampiyon olur nasıl durum sonra da Somasporun şampiyonluğa giden durumunu konuşsak diye aklımdan geçirmiştim, olmadı artık olmayacak ta bu daha çok acıtıyor ne yazsam artık boş çok çok değerli birisini kaybettik Soma da futbolu severlerin başı sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin ışıklar içinde uyu Boris seni unutmayacağız. Doğan Gülşen

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN