Agamemnon Master 3-1 Soma Bora Master

Agamemnon Master 3-1 Soma Bora Master

Haftaya başlarken play-off hattının bir basamak altında yer alan Bora Master, 32 puanla zirvede yer alan Agamemnon Mastere deplasmanda 3-1 mağlup oldu.

Ege Masterler Ligi C-Grubu 15.hafta maçında Soma Bora Master İzmir deplasmanında lider Agamemnon Master ile karşı karşıya geldi.

Bora Master, ligin ilk devresinde sahasında 3-1 mağlup olduğu Agamemnon Mastere deplasmanda da aynı skorla 3-1 mağlup oldu.

Agamemnon Master mağlubiyeti ile play-off hattının iki basamak altında gerileyen Bora Master 16.hafta sahasında Menemen Masteri konuk edecek. Lider Agamemnon Master ise Saruhanlı deplasmanında 7 Eylül Masterle karşılaşacak.

Soma’da ilk devre oynanan maçın kısa özeti…

Bora Master, Ege Masterler Ligi C-Grubu 4.hafta maçında evinde İzmir temsilcilerinden Agamemnon Masterler ile karşılaştı. İlk üç haftayı iki beraberlik ve bir mağlubiyetle kapatan temsilcimiz dördüncü hafta karşılaştığı Agamemnon Mastere sahasında 3-1 mağlup oldu. (Karşılaşmanın geniş özeti ve fotoğrafları için 👉 buraya tıklayınız)

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN