Ağada Paşada Acar İdmanyurdu

Ağada Paşada Acar İdmanyurdu

Sahasında Halitpaşa Belediyespor’u konuk eden Acar İdmanyurdu’na paşalık sökmedi:6-1

Manisa Süper Amatör Küme A-grubu maçında 13.hafta en yakın takipçisi Kayalıoğluspor’un 7 puan önünde ikinci sırada giren Acar İdmanyurdu‘nun amacı; evinde konuk ettiği Halitpaşa Belediye Spor maçını da kayıpsız atlatıp namağlup ünvanını yitirmemekti.  Yağan şiddetli yağmur nedeniyle ağırlaşan sahaya rağmen mücadelesi bol, temposu yüksek ve ev sahibi Acar İdman’ın baskısı altında geçen maçta kazanan taraf 6-1’lik skorla  Kırkağaç Acar İdmanyurdu oldu. (Maç resimleri  ”FOTO GALERİ” bölümüne yüklenmiştir)

OĞUZHAN ŞAL

O BİR KIRKAĞAÇ SEVDALISI..

O bir Kırkağaç Acar İdman sevdalısı.. Bahsedeceğimiz kişi, Acar idmanyurdu için gecesini gündüze katan; yeri geldiğinde masör, yeri geldiğinde malzemeci yani hasta yatağından kalkıp çalıştığı camiaya faydalı işler yapmayı kendine düstur edinmiş bir isim Oğuzhan Şal..Takımına gönülden okadar bağlıki maç öncesi teknik ekibe ve futbolculara başarılarından dolayı plaket yaptırıp takdim etti. İyi ki varsın Oğuzhan Şal, senin gibi spor ve sporcu dostu bireyler her topluma lazım, vesselam..



KIRKAĞAÇ ACAR İDMAN HALİTPAŞA BELEDİYESPOR

Karşılaşmaya ev sahibi Acar İdman saha ve seyirci desteğini arkasına alarak daha etkili başladı. Özellikle ilk 25 dakikada Halitpaşa Belediyespor yarı sahasında daha çok gözüken, Emre, Eser ve Faruk’la bariz gol pozisyonlarını değerlendiremeyen ev sahibi ekip, gol perdesini 26.dakikada Furkan Gölükçü‘nün golüyle açtı:1-0

FURKAN GÖLÜKÇÜ

Furkan’ın golünden sonra rahatlayan siyah-beyazlılar, 28, 44 ve 61.dakikalarda  Eser Kasal, 35 ve 58.dakikalarda ise Faruk Komşu‘nun attığı gollerle karşılaşmadan 6-1 galip ayrıldı. Erkan Gelir ve Erol Tör idaresindeki Acar İdman, Halitpşa Belediyespor galibiyeti ile hem namağlup ünvanını sürdürdü, hem de haftaya maç fazlasıyla lider durumda bulunan Akhisar Anadolu FK maçı öncesi büyük moral kazandı.

İlk devrenin 4.haftasında oynanan karşılaşmada sonucu:Halitpaşa Belediye Spor 0-1 Kırkağaç Acar İdmanyurdu şeklindeydi.



EMİN ELÇİ

ELÇİ, ”ANADOLU MAÇI ÖNCESİ BÜYÜK MORAL OLDU”

Siyah-beyazlı ekibin başkanı Emin Elçi, Halitpaşa Belediyespor’a karşı aldıkları 6-1’lik galibiyetin önümüzdeki hafta oynanacakları Akhisar Anadolu FK maçı öncesi büyük moral olduğunu söyledi.

Acar İdmanyurdu kulüp başkanı Emin Elçi, maçın ardından bloğumuza yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu soğuk havada azda olsa bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz. Hedefe gidecek yolda kayıpsız emin adımlarla ilerlemek çok önemli. Grubun güçlü takımlarından biri olan Halitpaşa Belediyespor ile zorlu bir maç oynadık ve kazandık. Ben, buradan sizin aracılığınızla teknik ekibi ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum” dedi.

Elçi, haftaya maç fazlasıyla lider durumda bulunan Akhisar Anadolu FK’ya karşı oynanacak 14.hafta maçıyla ilgili ise şu değerlendirmede bulundu:

“Oyuncularımız, ligin beşinci haftasında 0-0 berabere biten Akhisar Anadolu FK maçı hariç, kazanma sorumluluğuna iyice alıştılar. Akhisar Anadolu FK maçı farklı bir maç ve bu tür maçların her iki takım adına da zorlukları vardır. Biz her zamanki oyun karakterimizi sahaya yansıtmalıyız. Sezon başından beri yönetim, teknik ekip ve futbolcularımız çok zor şartlar altında emek harcıyoruz. Bu kadar çaba karşılığında kaybetmeye benim de oyuncularımızın da hakkı yok. Bölgesel Amatör Lig’de olmayı bizde, taraftarımızda çok istiyor. Bunu başarmak içinde elimizden geleni yapacağız.’’ diye ekledi.

GELİR ve TÖR, GURUR DUYUYORUZ

GELİR ve TÖR, ”GURUR DUYUYORUZ”

Kırkağaç Acar İdman teknik sorumlusu Erkan Gelir ve antrenör Erol Tör ise, ligin 13.haftasında sahalarında Halitpaşa Belediyespor’a karşı alınan 6-1’lik galibiyeti, “Gurur duyuyoruz. Yağan şiddetli yağmur nedeniyle ağırlaşan sahada fizik üstünlüğü ile beraber, ne yaptığını bilen, akıllı, yürekten, disiplinli, sabırlı, yerinde ve zamanında oynadılar ve karşılığını 6-1’lik skorla aldılar” diye değerlendirdiler.

ZORLU MAÇ HAFTASI

Haftayı 6-1’lik Halitpaşa Belediye Spor galibiyeti ile kapatan Acar İdmanyurdu 14.hafta müsabakasını maç fazlasıyla lider durumda bulunanan Akhisar Anadolu FK ile deplasmanda oynayacak. Kırkağaç’ta oynanan ilk maçta futbolun meyvesi olan ”gol” sesi çıkmamıştı.

ACAR İDMAN YURDU AÇISINDAN

ACAR İDMAN YURDU AÇISINDAN

İlk 25 dakikada defansın kilidini açmakta bir hayli zorlanan Acar İdman, gol dakikasından sonra rakibine nazaran oldukça kompakt bir takım hüviyetinde göründü. İç sahada ve seyircisi önünde; saha içi yardımlaşma, kanat beklerinin hücuma katkısı, merkezden dikine gelen toplar, topun olduğu bölgede çoğalmak, savunma bloğunu öne çıkartarak alan daraltmak, organize takım presi, akıcı pas oyunu yani kısaca futbolun tüm gereksinimlerini harfiyen uygulayan Acar İdmanyurdu, 90 dakikanın sonunda gülen taraf oldu. Teknik ekibin önümüzdeki hafta Akhisar Anadolu maçını düşünerek bazı oyuncuları oyundan erken alması farkın dahada açılmasına engel oldu.


ESER KASAL

SİHİRLİ SOL AYAK HATRİCK YAPTI

Özellikle maça damgasını vuran oyuncu hiç şüphesiz ki takım kaptanı Eser Kasal oldu. Yılların tecrübeli ismi Acar idman  forması altında ilerlemiş yaşına rağmen son derece enerjik ve aktif oynadı. Eser, oyunda kaldığı sürece takımını hareketlendirirken rakip savunmanın dengesi bozup göze hoş gelen bir futbol sergileyerek taraftarın beğenisi kazandı. Sihirli sol ayak bütün bunların yanında attığı üç golle de galibiyetin hazırlayıcısı oldu. Kutluyoruz..

HALİTPAŞA BELEDİYESPOR

HALİTPAŞA BLD.SPOR AÇISINDAN

Sakat ve mazeret beyan eden oyunculardan dolayı maça 11 kişi gelen Halit Paşa Belediyespor, Acar İdman’a karşı maç genelinde dirençli olmaya çalıştı. Ancak mavi-bayazlıların dirençleri 26 dakika sürdü. Hüseyin Elver’in talebeleri, bir oyuncularının sakatlanıp çıkmasından dolayı maçın 40 dakikalık bölümünü sahada 10 kişi tamamladılar. Paşa, her şeye rağmen oyunu çirkinleştirmeden 90 dakikayı tamamladılar. İBRAHİM BABACAN

7 Numaralı oyuncuları İbrahim Babacan oynadığı pozitif futboluyla alkış alırken, takımının tek golünüde imza atan oyuncu oldu.

ACAR İDMAN 6-1 HALİTPAŞA BLD

ACAR İDMAN 6-1 HALİTPAŞA BLD

STAT: Kırkağaç/Şair Eşref
HAKEMLER:Mustafa Uslu-Alper Kara-Furkan Çıraklar
ACAR İDMANYURDU:Bekir-Muhammet-Feyzullah-Şemsettin-Mert-Ceyhun-İsmail-Eser-Furkan-Faruk
YEDEKLER:Kubilay, Hakkı, Ahmet, Yunus, Kadir, ferhat, Atilla, M.Kavak
TEKNİK SORUMLU:Erkan Gelir

HALİTPAŞA BLD:Halil-Hüsnü-Ersin-Salig-Ogün-Hüseyin-Batuhan-Bedirhan-Utku-Hasan
YEDEKLER:Burak Çakar
TEKNİK SORUMLU:Hüseyin Elver
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:dk.28,44 ve 61 Eser Kasal, dk.35 ve 58 Faruk Komşu, dk.26 Furkan Gölükçü (Acar İdman), dk 75 İbrahim Babacan (Hailitpaşa Bld)

Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN