Afjet Afyonspor 4-1 Somaspor

Afjet Afyonspor 4-1 Somaspor

Afjet Afyonspor’a deplasmanda konuk olan Somaspor, öne geçtiği maçtan 4-1 mağlup ayrıldı.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 22.hafta erteleme maçında, sakat Melih Şencan, Yasin Yıldız, sarı kart cezalısı Özcan Aydın’a, statü gereği oynayamayan yeni transferler Eray Pazar, Eray Korkmaz, Orkun Dedeoğlu, Atamer Bilgin, Doğukan Tuzcu, Mustafa Kemal ve dört sarı kartı bulunan teknik direktörümüz Burhanettin Basatemür’da eklenince  Somaspor, Afyonspor’a 1-0 öne geçtiği maçta deplasmanda 4-1 mağlup oldu.

Karşılaşmada Afjet Afyonspor’u galibiyete taşıyan golleri 24 ve 74.dakikalarda Erhan Şentürk, 32.dakikada Celal Hanalp ve 90.dakikada Doğukan Emeksiz kaydetti. Somaspor’un tek golünü 23.dakikada Abdülkadir Beyazıt attı.

İki takım arasında ligin üçüncü haftasında Soma’da oynanan maç 3-3 beraberlikle sonuçlanmıştı. (Geniş detaylara ve maç fotolarına buradan, iki takım arasındaki ilgili tüm haberlere ise aşağıda bağlantılı haberler kısmından bakabilirsiniz.

Bu sonucun ardından Afyonspor puanını 50’ye yükselterek üzerimizde yer aldı. Somaspor ise 48 puanda kaldı ve 8.sıraya geriledi.

Somaspor ligdeki 30.hafta maçını 13 Mart Pazar günü saat 14:00’da Bayburt Genç Osman Stadı’nda Bayburt İl Özel İdarespor ile oynayacak. Afyonspor ise aynı tarih ve saatte Ergene Velimeşespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Bağlantılı Haberler;

Somaspor’da Afyon Maçı Öncesi Büyük Sıkıntı
Afyonspor-Somaspor Maçını Batuhan Gültek Yönetecek
Saygı Duyulacak Takım Kimmiş?
Somaspor-Afyonspor Fotoğraflar (PART 1)
Somaspor-Afyonspor Fotoğraflar (PART 2)
Somaspor-Afyonspor Fotoğraflar (PART 3)
Somaspor’lu Taraftarlar Afyonspor Maçına İlgi Göstermedi
Basatemür, Maça 2-0 Geride Başlayabileceğimizi Beklemiyorduk
Somaspor 3-3 Afjet Afyonspor
Afyonspor Maç Önü
Basatemür, ”Kazanarak Devam Etmek İstiyoruz”
Afyonspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Afjet Afyonspor Hazırlıkları Başladı
Sarı Kart Sınırında 2 Oyuncumuz Var
Afyonspor Maçı Öncesi Sarı Alarm
Niğde Maçı Öncesi 3 Oyuncumuz Kart Sınırında
Sarıyer Maçı Öncesi Cezalı ve Sakat Oyuncu Var
Oğuzhan Yıldırım Kart Sınırına Ulaşan İlk İsim Oldu
Oğuzhan’dan Sonra Enes
Her İki Takımda Cezalı Oyuncular Var!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN