Adıyaman 1954 Spor Hazırlıkları Tamamlandı

Adıyaman 1954 Spor Hazırlıkları Tamamlandı

Somaspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Adıyaman 1954 Spor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde TFF Soma Belediye Tesisleri ‘nde gerçekleşen antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan siyah-beyazlıların deplasman yolculuğu, yarın sabah başlayacak.

Cumartesi sabahı karayolu ile İzmir Adnan Menderes havalimanına hareket edecek olan kafile, İzmir’den uçak ile Urfa’ya oradan da Adıyaman’a geçecek.

2 Eksik Oyuncumuz Var!

Takımda zorlu maç öncesinde hastalığı tamamen geçmeyen Onur Ulaş ve kırmızı kart cezalısı İbrahim Ak‘ın dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

 

Düdük, Oğuzhan Uğurlu’nun Olacak

12 Eylül Pazar günü saat 15.30’te Adıyaman Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Adıyaman 1954 Spor-Somaspor karşılaşmasını, İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

Hakem Uğurlu’nun yardımcılıklarını Süleyman Yavaşoğlu ile Vedat Demir yapacak..

Bağlantılı Haberler;

Burhanettin Basatemür 3 Puan İstiyor
Yasin Abdioğlu İddialı Konuştu
Somaspor, Adıyaman 1954 Spor Hazırlıklarına Başladı

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN