Acar İdman’da Hedef Bölgesel Amatör Lig..

Acar İdman’da Hedef Bölgesel Amatör Lig..

Manisa Süper Amatör Küme’de bir dönem fırtınalar estiren Kırkağaç Acar İdman, eski günlerine dönmeye hazırlanıyor.

Manisa Süper Amatör Küme’de mücadele eden Acar İdman, Ağustos ayında başlayacak olan 2018-2019 futbol sezonu öncesinde hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirledi.

TARAFTARLAR O ESKİ GÜNLERİ GÖRECEK Mİ?
Geride bıraktığımız sezonu 17 puanla beşinci sırada tamamlayan siyah-beyazlılar’da genel kaptan Erol Tör, yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak oyunculardan kurulu kadro oluşturmaya çalıştıklarının altını çizdi.

Tör, ”Aldığımız ve görüştüğümüz oyuncular var, bu oyuncuları transferleri tam netleşmeden kamuoyu ile paylaşmak doğru olmaz. Kırkağaçlı spor severler bizlere güvensinler. Kafaya oynayacak, taraftarlarımıza heyecan katacak takım oluşturma aşamasındayız”dedi.

YAZ OKULU ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bir yandan Süper Amatör Küme’de kafaya oynayacak ekip kurma hazırlıklarını sürdüren Acar İdman, diğer yanda da 447 öğrenciye spor yapma imkanı sunuyor.. Genel kaptan Erol Tör, ”Acaridman spor kulübü olarak yaz okullarında 447 tane öğrencimiz var. Futbol, basketbol, voleybol, Jimnastik, tekvando, yüzme, judo ve okçuluk olmak üzere 8 branşta kaliteli antrenörlerimiz eşliğinde Kırkağaçlı öğrencilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz”dedi..

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN