Acar İdman’da, Berke Özçelik Göz Dolduruyor

Acar İdman’da, Berke Özçelik Göz Dolduruyor

Manisa Ali Kaya Süper Amatör Lig A-Grubunda mücadele eden lider Kırkağaç Acar İdmanyurdun’da forvet oyuncusu Berke Özçelik gösterdiği performans ile göz dolduruyor.

Berke Özçelik

Sezon başında 2.Lig ekibi Somaspor’un U19 Akademi takımından transfer edilen 19 yaşındaki forvet oyuncusu Berke Özçelik başarılı ve istikrarlı performansı ile takımının bulunduğu konumda çok büyük rol oynadı.
Bu sezon ligde oynanan 16 maçın 15’inde ilk 11’de (Halitpaşa Bld.Spor maçının ikinci yarısında) başlayan ve toplam 1395 dakika sahada kalan Berke, yaptığı asistlerin yanı sıra, hızlı olması, adam eksiltme becerisi, yeteneği, topla olan hakimiyeti ve mesafe tanımaksızın attığı gollerle taraflı tarafsız her kesimin beğenisini toplamaya devam ediyor.

13 gol ve 5 asist

Kırkağaç Acar İdman Yurdu formasıyla 13 kez gol sevinci yaşayan ve daha şimdiden transferin gözdesi haline gelen 19 yaşındaki yetenekli futbolcu, teknik sorumlu Baran Sönmez’in de vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Berke Özçelik Kırkağaç Acar İdmanyurdu

Berke Özçelik: “Küçüklüğümden beri en büyük hayalim iyi bir futbolcu olmaktı”


Dün, Mecidiye Tarım Kredi Spor ile deplasmanda oynanan ve elde edilen 7-2’lik skora dört golle katkı sağlayan başarılı oyuncu, ‘’Play-Off’lara kalırken hocamız ve takımımızla iyi bir performans sergiledik. Play-Off’lar da hem kendim hem takımca güzel bir oyun oynayıp bal ligine çıkmayı hedefliyoruz. Kendi hedeflerim de var şükürler olsun dolu dolu bir lig geçirdim. Play-Off’lar da da iyi oynayıp kendimi bir üst liglere atmak istiyorum. Küçüklüğümden beri en büyük hayalim iyi bir futbolcu olup ailemin vermiş olduğu emekleri boşa çıkartmamak. Allah’ın izniyle bu hayalimi başarmak istiyorum.’’dedi.

İnci Ticaret
Halim Kaynak

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN