Acar İdman’a Sotes’ten Beşi Bir Yerde..

Acar İdman’a Sotes’ten Beşi Bir Yerde..

2018-2019 Manisa Süper Amatör Küme futbol sezonuna güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Kırkağac Acar İdman, transfer çalışmalarına hız verdi.

Geride bıraktığımız sezonu 17 puanla beşinci sırada tamamlayan siyah-beyazlılar’ iç transferde kaptan Yasin Öz, Feyzullah Salgın, Kaan Kılıcı ve Onur Tekgöz ile yeniden sözleşme imzaladı.

Dış transferde ise; teknik direktör Erkan Gelir’in raporu doğrultusunda daha önce Sotesspor’la Bölgesel Amatör Lig tecrübeleri olan; Murat Aksoy, Eser Kasal, Kubilay Azğın ve Mert Yeşilçay ile kesin anlaşma sağlanırken, Emre ve Erdem Ocak kardeşlerle anlaşma aşamasında oldukları belirtildi.

Diğer yandan; Akhisar’dan Resul Sarıyer ve Yiğit Arslan  ile kesin anlaşma sağlanırken, Manisa ve Akhisar’dan toplam 7 futbolcuyla da temas halinde oldukları ve bu futbolcularla da 1 haftaya kadar anlaşma sağlanacağı belirtildi..

Kırkağaç Acar İdman Kulüp Başkan Kemal Tekgöz, transfer çalışmalarının Teknik sorumluları Erkan Gelir‘in isteği doğrultusunda devam edeceğini belirterek, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Başkan Kemal Tekgöz; ”Yeni sezondaki hedefimiz önce futbolun güzelliklerini ortaya çıkarmak sonra mücadeleci oyun felsefemizle beraber Play-Off mücadelesi vermek. Bu temel doğrultuda camiamıza ayak uyduracak futbolcular üzerinde seçici davranıp hata yapmak istemiyoruz. Buradan sizlerin aracılığıyla Belediye Başkanımız sn. İsmail Gedüz‘e, sadece futbola değil tüm branşlara da verdiği maddi-manevi destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda oldu, derdimizi dinleyip anında çözüm üretiyor. kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu..
somadaspor.com

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN