Acar İdman Yurdu, Semih Konboz’u Kaptı

Acar İdman Yurdu, Semih Konboz’u Kaptı

Manisa Süper Amatör Küme’de Play-Off hedefleri yapan Kırkağaç Acar İdman, Semih Konboz’u kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon TFF 2.Lig takımı Samsunspor’dan Manisa 2.Amatör küme takımı Turgutalp Gençlikspor kulübüne transfer olan ve burada oynadığı bir sezon da takımın 2. Amatör den 1.Amatöre çıkmasında önemli katkı sağlayan Semih Konboz, Acar idman Yurdu ile anlaştı.

Kalan haftalarda Manisa Süper Amatör Küme’de play-off hesapları yapan Kırkağac Acar İdman Yurdu forması giyecek olan genç futbolcu, Turgutalp Gençlikspor’dan sonra Acar İdman Yurdu ile de şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti..

Kısaca Semih Konboz

Futbola Erdemirspor altyapısında başladı. Samsunspor’a transfer olduktan sonra aynı kentteki Süper Amatör ligi kulüplerinde futbol oynadı. Üniversite tahsili dolayısıyla Kırkağaç’a gelen Konboz, dönemin teknik sorumlusu Ramazan Çapar’ın gayretleriyle Turgutalp Gençlik Spor’a kazandırıldı. Yeşil-beyazlı kulüpte çok iyi bir sezon geçiren Semih Konboz takımının bir üst lige çıkmasında büyük rol oynadı.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN