Acar İdman Yurdu Play-Off’a Galibiyetle Başladı

Acar İdman Yurdu Play-Off’a Galibiyetle Başladı

Manisa SAL Play Off 1.hafta müsabakasında Acar İdman Yurdu, sahasında karşılaştığı Mütevellispor’u Umit ve Berke’nin golleriyle 2-0 yenerek galibiyetle başladı.

Kırkağaç Şair Eşrefpaşa Stadı’nda gerçekleşen mücadelede Acar İdmanyurdu, kendi taraftarlarının desteğini arkasına alarak rakibini ilk yarıda Ümit Mutlu ve Berke Özçelik’in golleriyle 2-0 mağlup ederek, Bal yolunda önemli bir galibiyete imza attı.

Acar İdman Yurdu Teknik Sorumlusu Baran Sönmez, 19 Maçta 16 Galibiyet Aldı.

Siyah-beyazlı ekibin oynadığı etkili futbol taraftarlardan tam not alırken, Mütevelli 1965 Spor maçıyla beraber Acar İdman Yurdu ile 19.maçına çıkan ve bu 19 maçtan 16 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan başarılı teknik adam Baran Sönmez, maçın ardından bloğumuza açıklamalarda bulundu. Öztürk yaptığı açıklamada;

Baran Sönmez

“Çok zorlu geçen lig mücadelesinden sonra play-off ilk maçı olan Özel 8 Eylül Mütevelli 1965 Spor mücadelesine çok iyi hazırlandık..

Play-off yarışında 2 belediye takımı 3’de güçlü sponsorları olan takımların olduğu ligde mütevazi kadromuzla mücadelemizi başlatmış bulunmaktayız.

Mütevelli maçına da teknik ve taktik anlamında çok iyi hazırlandık. Rakibimizin etkili ayakları bir hayli fazla olan bir ekip. Kendi oyun anlayışımız dan taviz vermeyerek rakibimizin iyi ve zayıf yönlerini tespit edip maçı domine eden bir oyun ortaya koyduk.

Bu kadar tecrübeli ve iyi ayakları olan rakibimize akan oyunda hiç pozisyon vermeden 2-0’lık net bir skorla maçtan galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz.

Bugün bizleri yanlız bırakmayan tüm Kırkağaç sevdalılarına teşekkür eder, bundan sonraki haftalarda rakibimize başarılar diliyorum.”dedi.

Kırkağaç Acar İdman Yurdu

2.Hafta

Alaşehir Bld-Kırkağaç Acar
Mütevelli 1965-Salihli Bld.Spor
Kırkağaç Altay-1965 Nurlupınar

Bunlarda ilginizi çekebilir

Manisa SAL’da Play Off İlk Hafta Maçları Oynandı
Baran Sönmez: Acar, Play Off’u Fazlasıyla Hak Etti
Acar İdman’da, Berke Özçelik Göz Dolduruyor
Acar İdman Kayalıoğlu Engelini de Geride Bıraktı
Kırkağaç Acar, Soma Karaelmas Maçına Bakış
Karaelmas 10 Kişilik Acar İdman ile Berabere Kaldı!
Süper Amatörde Haftanın Maçı: Acar-Karaelmas
Kırkağaç-Karaelmasspor Play Off Savaşı
Acar, Koldere Deplasmanında Hata Yapmadı.
Zirvenin Yeni Sahibi Kırkağaç Acar İdman Oldu
Acar İdman, Saruhanlı’yı Volkan Zemen’le Yıktı
Kırkağaç Derbisinde Gülen Altayspor oldu.
Kırkağaç Derbisinde Acar mı, Altay mı Gülecek?
Acar İdmanyurdu Seri Yakalama Peşinde
Karaelmasspor 1-1 Kırkağaç Acar İdmanyurdu
Kırkağaç Acar İdmanyurdu 4-1 Kolderespor
Acar İdman’a Direkler Sırtını Döndü!
Acar İdman Santrası Olmayan Golle Yıkıldı
Play-Off: Acar İdman, Akın ve Direğe Takıldı
Nefes Kesen Yarışta Acar İdman İpi Göğüsledi
Acar İdman-Halitpaşa Bld Maç Resimleri

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Recep Kıvrak

    Helal olsun sana BARAN HOCAM ! Her maç için özel çalışıp, rakibini iyi analiz edip, bizden kat ve kat kağıt üzerinde üstün gözüken rakiplerimizin karşısına takımımızı o kadar iyi hazırlıyorsun ki ! Rakiplerimizi sahayı dar edip, KIRKAGACIMIZIDA gururlandiriyorsun…Şahsen ben maçtan önce çok heyecanlı idim…Ancak mütevel’liyi süper zekan ve oyun görüsunle o kadar güzel kitle din, 2. Yarıyı çekirdek çitle yerek geçirdim….Bir teşekkürde oyuncularını seni o kadar iyi anlamışlar ki, harfiyen direktiflerini yerine getirdiler…YOLUN SONU BAL LİGİ

YORUM YAZIN