Acar İdman Yurdu 1-1 Akhisar Yıldırımspor

Acar İdman Yurdu 1-1 Akhisar Yıldırımspor

Manisa U18 Yerel Futbol Ligi, Manisa U18 Futbol Ligi maç sonuçları, Manisa U-18 Futbol Ligi puan durumu, Manisa U18 Futbol Ligi fikstür.

İki kırmızı kart, iki gol ve bir penaltının kaçtığı maçta kazanan olmadı.

Manisa U-18 Ligi’nin en çekişmeli gruplarından biri olan ve galip gelinmesi halinde şampiyonun yüzde doksan dokuz belli olacağı Kırkağaç Acar İdmanyurdu-Akhisar Yıldırımspor maçı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.

G.Özkan Hafızoğlu Altay Akkaynak Yarkın Keseciler

17 Şubat Perşembe günü saat 13:00’de Kırkağaç Stadı’nda oynanan maçı G.Özkan Hafızoğlu, Altay Akkaynak ve Yarkın Keseciler hakem triosu yönetti.

Ferhat Kavak’ın golü

Kırkağaç’lı taraftarların büyük ilgi gösterdiği maçta ev sahibi ekip 5.dakikada kalecinin hatasını değerlendiren Ferhat Kavak‘ın golüyle 1-0 öne geçti.

Kubilay Gümüş

Penaltı kaçtı!

Dakikalar 22’yi gösterdiğinde Akhisar Yıldırım ceza sahası içerisinde defans oyuncularının eline çarpan topu karşılaşmanın hakemi Özkan Hafızoğlu penaltı ile değerlendirdi. Meşin yuvarlağın başına geçen Kubilay Gümüş kötü vuruşla topu üstten auta gönderdi.



Arda Damyan

Akhisar Yıldırımspor beraberliği yakaladı.

25.dakikada Akhisar Yıldırımspor adına Efehan Yekdemir’in ceza sahasının sol çaprazından kullandığı faulu arka direkte Arda Damyan kaleci Bilal Köken’e rağmen ağlarla buluşturdu:1-1 Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

ACAR İDMANYURDU U-18

Acar İdmanyurdun’dan iki oyuncu kırmızı kart gördü

Ev sahibi Acar İdmanyurdu’nda 57.dakikada Ferhat Kavak ve 78.dakikada  Kubilay Gümüş kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kalan dakikalarda her iki takımın gol girişimleri sonuç vermedi ve karşılaşma 1-1 berbere sonuçlandı.



Şampiyon Baraj maçına kalabilir

Son haftaya girilirken Akhisar Yıldırımspor 1, Acar İdmanyurdu’nun biri erteleme olmak üzere iki maçı kaldı. İkili averajda bir birlerine üstünlük sağlayamayan iki takım büyük ihtimalle son maçlarını kazanır ve puanlar eşitlenir. Bu durumda grup şampiyonunu belirleyecek maçta ASKF’nin belirleyeceği gün ve saatte tarafsız sahada oynanır.

AKHİSAR YILDIRIM U-18

Acar İdmanyurdu 1-1 Akhisar Yıldırımspor

STAD:Kırkağaç
HAKEMLER:G.Özkan Hafızoğlu-Altay Akkaynak-Yarkın Keseciler
ACARİDMAN:Bilal-Görkay-Kadir-Bedirhan-Burak-Serhat-Kubilay-Atilla-Nizamettin-Ferhat-Emirhan
YEDEKLER:Efe, Mustafa, Muhammet, Alper, Mert, Tuna, Şuayip
TEKNİK SORUMLU: Erkan Gelir

AKHİSAR YILDIRIM:Kadir-Buğra-Hamit-İsmail-Erkan-Burak-Hasan-Arda-Salih-Efehan-Niyazi
YEDEKLER:Halil, Hüseyin, Rıza, Çağatay, Enver, Talat
TEKNİK SORUMLU:Bülent Açıkgöz
KIRMIZI KARTLAR: dk.57 Ferhat Kavak, dk.78 Kubilay Gümüş (Acar İdman)
GOLLER:dk. 5 Ferhat Kavak  (Acar İdman), dk.25 Arda Damyan (Akhisar Yıldırım)

NOT: Karşılaşmaya ait fotolara buradan bakabilirsiniz!

10. ve son hafta maçları

A.Yıldırım Akhisargücü 23.02.2022 13:00 Kovalık
Gölmarmara Soma 301 Karaelmas 23.02.2022 13:00 Gölmarmara
Karakurt Gençlik Acar İdman 23.02.2022 13:00 Kırkağaç

Erteleme maçı

Gölmarmaraspor-Kırkağaç Acar İdmanyurdu



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN