Acar İdman, Saruhanlı’yı Volkan Zemen’le Yıktı

Acar İdman, Saruhanlı’yı Volkan Zemen’le Yıktı

Zorluk derecesi yüksek maçta Saruhanlı Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Kırkağaç Acar İdmanyurdu rakibini 1-0 mağlup etti.

Kırkağaç Acar İdmanyurdu, Manisa Süper Amatör Lig 10.haftasında gurubun güçlü takımlarından Saruhanlı Belediyespor’a konuk oldu. Acar İdman, rakibini deplasmanda 32.dakika Volkan Zemen‘in golüyle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Bu sonuçla 25 puana ulaşan ve aynı puana sahip Kırkağaç Altayspor ile ilk iki sırayı paylaşan Kırkağaç Acar İdmanyurdu 11. hafta mücadelesinde Kırkağaç Şair Eşref Stadı’nda Bakır GB ile karşı karşıya gelecek.

Baran Sönmez: ”Hedefimize doğru ve iyi bir başlangıç yaptık”

Kırkağaç Acar İdmanyurdu Teknik Sorumlusu Baran Sönmez bloğumuza maçla ilgili olarak, gurubun güçlü takımlarından Saruhanlı Belediyespor’a karşı aldıkları 1-0’lık galibiyetle hedeflerine doğru ve iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Zorlu bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Sönmez, “İkinci devre başlangıcını iyi yapmak istiyorduk, işin zorluğunu da biliyorduk. Ligin fiziksel olarak da oyun olarak ta en iyi takımlardan biri olan Saruhanlı Bld.Spor takımını deplasmanda mağlup ettiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

”Takım boyumuzu 25 metrelerde sabit tutmak istedik.”

Rakibin hızlı atağa çıkabilen oyuncularını kontrol etmek istediklerini aktaran Sönmez, ‘’ Yapmış olduğumuz çalışmalarda rakibimizin iyi olan orta alan bölgesini rahat oynatmamak için takım boyumuzu 25 metrelerde sabit tutmak istedik. Bununda sebebi orta saha da iyi oldukları için onlara mesafe bırakmak istemedik. Onları 25 metreye sıkıştırıp rahat top kullanmalarına engel olmak istedik çünkü onların mutlak galibiyete ihtiyaçları vardı.’’

‘’Oyuncularım verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirdi’’

‘’Takımım taktiksel sadakati mükemmel uyguladı ilk yarı golü bulunca oyun bizim istediğimiz gibi gitti.. İkinci yarı da rakibimiz rüzgarında etkisiyle direk hücumlarla yüksek toplarla üzerimize gelmeye çalıştı. Takımım da taktik anlamında yüksek konsantre de olduğumuz için sonuç bulamadılar ve bu zorlu deplasmandan 3 puanla döndük.. Zorlu hava şartlarından ötürü oyuncularımın gösterdiği yürekli ve karakterli oyunlarından dolayı hepsini yüreklerinden öpüyorum.’’dedi.

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN