Acar İdman, Lig Her An Başlayacak Gibi Hazırlanıyor

Acar İdman, Lig Her An Başlayacak Gibi Hazırlanıyor

Manisa Süper Amatör Lig temsilcilerinden Kırkağaç Acar İdman Yurdu, geçtiğimiz günlerde teknik direktör İsmail Cezayir ve yardımcı antrenör Salih Marangoz yönetiminde çalışmalarına başladı.

Süper Amatör Lig’in akıbeti hakkında Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)’den haber bekleyen Kırkağaç Acaridmanyurdu, hazırlıklarına Şair Eşref Stadı’nda yaptığı antrenmanlarla devam ediyor.

İsmail Cezayir Acar İdman

Cezayir, ”Her An Oynanabilir Gibi Hazırlanıyoruz”

Ligin her an oynanacakmış gibi tempolu bir şekilde çalışmalara başladıklarını belirten teknik direktör İsmail Cezayir, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ligin başlayacağı tarihin bu ay içinde açıklanması beklediklerini ifade etti.  Cezayir, bu sezon genç oyunculardan kurulu dinamik ve iddialı bir takım ile ligde başarılı sonuçlar almak istediklerini söyledi.

 

Siyah-beyazlılar, lige hazırlık kapsamında antrenmanlarını Şair Eşref Stadı’nda yapacağı çalışmalarla sürdürüyor.

İsmail Poyraz Emircan Çakırİsmail, Halit ve Emirhan Acar İçin Ter Dökecek

Soma’lı üç oyuncu İsmail Poyraz, Halit Ertuğrul Kahraman ve Emirhan Çakır  yeni sezonda Acar İdman’ın başarısı için ter dökecekler.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN