Acar İdman, 1975 Maltaspor Maçıyla Yükselişe Geçecek..

Acar İdman, 1975 Maltaspor Maçıyla Yükselişe Geçecek..

Manisa Süper Amatör Küme A-grubunda oynadığı üç maçta iki beraberlik ve bir yenilgi ile liderin beş puan gerisinde 8.sırada yer alan Acar İdmanyurdu, beş puanlık farkı önemsemiyor..

HABER:SOMADASPOR.COM

Siyah-beyazlılar, sezona zorluk derecesi yüksek Yunus Emre Belediyespor deplasmanında, 10.dakikada A.Davut Karakuş’un attığı golle 1-0 öne geçmiş, uzatma bölümünde Bilal Türgüler’in ayağından yediği golle galibiyeti kaçırmıştı.
Acar İdman, ikinci hafta grubun güçlü takımlarından Saruhanlı Belediyespor ile evinde oynadığı maçtan 2-2’lik skorla ayrılmış, üçüncü hafta da ise, şampiyonluğun iddalı takımlarından Sanayispor’a deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu.




Yani baktığımızda; siyah-beyazlılar zorluk derecesi yüksek olan üç karşılaşmayı geride bıraktı. Bundan sonraki oynayacağı karşılaşmalar, oynadığı üç karşılaşmaya göre zorluk derecesi biraz daha düşük. Teknik heyet, oynayacakları maçların zorluk derecesi her ne kadar önceki maçlara göre düşük olsa da; kolay-zor demeden her maça final havasında hazırlanıp mutlu sona ulaşmak amacında..
İsmail Şarlayan, ‘’Genç Bir Ekibiz, Başaracağımıza İnanıyorum’’
Takım antrenörü İsmail Şarlayan, genç bir ekip olduklarını ve bu süreci zorda olsa atlattıklarının altını çizdi. Şarlayan ‘’ Sezonun ilk üç maçı her ne kadar sıkıntılı geçse de kalan maçlarda amacımızın, futbolun gerektirdiği agresif oyunla birlikte istekli, arzulu ve coşkulu futbolumuz ile muhteşem Kırkağaçlı taraftarlarımızı mutlu etmektir. Bu mutluluğun başlangıcı bu hafta sonu evimizde konuk edeceğimiz 1975 Maltaspor galibiyeti ile olacaktır’’dedi.
1975 Maltaspor Hazırlıklarına Başladı.



Siyah-beyazlılar, bu hafta sonu evlerinde oynayacakları 1975 Maltaspor maçının hazırlıklarına bugün akşam yaptığı antrenmanla başladı.
Kırkağaç Şair Eşref Paşa Stadında gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.
Antrenmana izinli olan İsmail Poyraz ve Gökhan Önel katılmadı.
Antrenörler Erkan Gelir ve İsmail Şarlayan idaresinde gerçekleşen antrenman 5×2 ile başladı. Daha sonra bayan Step hocası Serpil  Konak eşliğinde;  Step ile ısınma, yer hareketleri ve genel kuvvet gerçekleşti. Antrenmanın son bölümü 20 dakikalık koşu, soğuma ve streching ile sona erdi..

Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını yarın akşam saat 18:00’de yapacağı çalışmalarla sürdürecek..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN