Abdulkadir Yeniden Sakatlandı

Abdulkadir Yeniden Sakatlandı

Ligin ilk haftasında Erokspor ile oynanan maçta arka adalesinden sakatlanan Abdulkadir Çelik, iyileştikten sonra yeniden sakatlandı.

İlk hafta yaşadığı sakatlığın ardından içeride Gölcükspor deplasmanda ise Elazığ Karakoçan FK maçlarında kadroda yer almayan Abdulkadir, 4.hafta Yalovaspor maçının 73.dakikasında Özcan Aydın’ın yerine oyuna dahil oldu. İlk defa o maçta seyretme şansı yakaladığımız Abdulkadir, oyunda olduğu sürece hızı ve kanat bindirmeleriyle takıma hareketlilik getirdi ve performansıyla bizleri sevindirmişti.

Cizrespor maçı öncesinde Akhisar Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında sakatlığı tekrar nüksetti ve Cizrespor deplasmanına götürülmedi. Bugün yapılan antrenman öncesi kendini hazır hisseden talihsiz oyuncu, attığı bir depar sonrası adeta sahada yığıldı kaldı. Bu durum Abdulkadir’in olduğu kadar teknik heyetinde bir hayli canını sıktı. Sakatlığı sonrası kale direğine yaslanıp antrenmanı boş gözlerle seyreden Abdulkadir’in üzüntülü hali ise, gözlerden kaçmadı.



Şansız futbolcumuzun aynı bölgeden sakatlığının nüksetmesi sonrasında yeniden tedavi süreci başladı. Somaspor kulüp doktorunun vereceği sağlık raporu doğrultusunda futbolcunun durumu netlik kazanacak..

Melih Şencan MR Sonuçlarını Bekliyor

Öte yandan Cizrespor ile oynanan maçta arka adalesinde zorlama olan Melih Şencan, bugün gerçekleşen antrenmana katılmadı. izmir’de MR’ı çekilen defans oyuncusu Perşembe günü Bucaspor 1928 ile oynanacak kupa maçında takımda yerini alamayacak..

İlgili Haberler:

Abdulkadir Sabırsızlanıyor
Somaspor’da Bir İyi, Bir Kötü Haber
Somaspor’a Süper Ligden Taze Kan



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN