A ve D-Grubunda Takımlar Belli Oldu

A ve D-Grubunda Takımlar Belli Oldu

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında bugün oynanan iki maçın ardından A ve D-grubunda eleme turuna gidecek dört’er takım belli oldu.

Teiaş Eğitim Tesisleri Sahasında oynanan maçlarda A-grubunda Genç Öğretmenleri 3-0 mağlup eden Polis Gücü, Ticaret Odası, Eli-3 ve Esnaf Odasının ardından eleme turuna adını yazdıran dördüncü takım oldu.

Günün bir diğer maçı D-grubunda eleme turuna gidecek dördüncü takımın belli olacağı Eli 2 ve Tcdd arasında oynandı. Tcdd’yi 4-0 mağlup eden Eli-2; İmbat, Yeni Anadolu ve Hidro Gen’in ardından son 16 turuna kalan takım oldu.

Polis Gücü Futbol takımı

POLİS GÜCÜ 3-0 GENÇ ÖĞRETMENLER

Grup müsabakalarının 44.maçı A-grubunda 4 puanlı Polis Gücü ve 3 puanlı Genç Öğretmenler arasında oynandı. Manisa İl Hakemlerimizden Erolcan Laçin’in düdük çaldığı karşılaşmayı Oğulcan Nilderya (2) ve Selçuk Altay’ın golleriyle 3-0’lık skorla kazanan Polis Gücü A-grubunu dördüncü sırada bitirerek, eleme turunda D-grubun birincisi İmbat Maden veya Yeni Anadolu Maden ile eşleşecek. Bu sorunun cevabı 27.05.2024 Pazartesi saat 17.00’da İmbat-Yeni And maçından sonra netlik kazanacak. Genç Öğretmenler ise oynadığı 5 karşılaşmada 1 galibiyet, 4 mağlubiyetle son 16 turuna kalmayı başaramadı ve turnuvaya veda etti.

Karşılaşma sonrası her iki takım adına yapılan açıklamalar

Muhammet Çakır (Polis Gücü)

”Başta Faruk Hocama ve ailesine sabrı celiller diliyorum. Rabbim kardeşimizin mekânını cennet eylesin.
Maça gelince maçın başında tutuk başladık 0-0′ iken net 2-3 tane pozisyon verdik ve o anlarda kalecimiz İlkay’ın güzel kurtarışlarıyla takımımız maçın içinde kalmasını sağladı. Kötü oynadığımız dakikalarda Oğulcan’ın attığı gol takımımızı rahatlattı ve bunu oyuna da yansıtmaya başladık. 2. yarı çok daha rahat oynadık ve goller bularak bir üst tura çıktık.Herkesin ayağına emeğine sağlık. Ayrıca Genç Ögretmeleri centilmence ve güzel oyunlarından dolayı teşekkür ediyorum.
Şimdi bir üst turdaki rakibimizi bekliyoruz. Artık kolay maç kalmadı her maç ya tamam ya devam maçı olacak bunun bilincindeyiz. İnşaallah ona göre de hazırlanıp güzel bir maç çıkarırız.”

Mehmet Güner (Genç Öğretmenler)

“Mütevazi kadromuzla turnuvaya renk katmaya eğlenmeye dostluk kazanmaya çalıştık ve bunu başardığımızı düşünüyoruz. Bizim için güzel bir tecrübe oldu. Önümüzdeki turnuvalarda üstüne koyarak ilerlemek istiyoruz. Karşılaştığımız her takıma centilmenlikleri için teşekkür ediyoruz. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunar, turnuvaya devam eden takımlara başarılar dileriz.”

Grup maçlarını tamamlayan iki takımın oynadığı maçları ve puan durumu

Polis Gücü
Esnaf Od 2-1 Polis Gücü
Ticaret Od 7-4 Polis Gücü
Polis Gücü 8-2 Orman İşl
Polis Gücü 2-2 Eli 3
Polis Gücü 3-0 Genç Öğr

Genç Öğretmenler
Genç Öğt 0-5 Eli 3
Esnaf Od 6-2 Genç Öğrt
Genç Öğt 7-2 Orman İşl
Genç Öğt 2-9 Ticaret Odası
Genç Öğr 0-3 Polis Gücü

Erolcan Laçin Hakem

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Erolcan Laçin
POLİS GÜCÜ:İlkay-Murat-Uğur-Haydar-Eray-Selçuk-Oğulcan-Furkan-Muhammed
YEDEKLER: Ali, Altan, Ömer, Yunus
ANTRENÖR:İsmail Kandemir

GENÇ ÖĞRETMENLER:Mustafa-M.Güner-M.Özkan-Umut-Berkay-İsmail-Semih-Armağan-Şahin
YEDEKLER: Muhammed, Hidayet, Recep, Ali
ANTRENÖR:Mehmet Güner
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: dk.25′ 58′ Oğulcan Nilderya, dk.69 Selçuk Altay (Polis Gücü)

Eli 2 Futbol Takımı

TCDD 0-4 ELİ 2

Günün son karşılaşması D-grubunda oynandı. Bir üst tur için Tcdd’nin mutlak galip gelmesi, Eli 2’ye ise beraberliğin yeteceği maçta mutlu sona ulaşan takım 4-0’lık skorla Eli 2 oldu. Tcdd’yi Bülent Ay, İsmail Öz, Metin Davşan ve Mustafa Mastan’ın golleriyle 4-0 mağlup eden Eli 2 eleme turundaki rakibi C-grubu birincisi Eli 1 veya Nakliyeciler olacak. Bu sorununda cevabı Nakliyeciler-Sağlık Sğor arasında oynanan maçtan sonra belli olacak. Grubu 4-0’lık Eli 2 mağlubiyeti ile son sırada tamamlayan Tcdd, tunuvaya veda etti.

Grup maçlarını tamamlayan iki takımın oynadığı maçları ve puan durumu

Eli-2
İmbat 9-0 Eli-2
Yeni And 7-0 Eli 2
Hidro Gen 3-1 Eli 2
Tcdd 0-4 Eli 2

Tcdd
Yeni And 10-1 Tcdd
Hidrogen 8-0 Tdd
Tcdd 1-10 İmbat
Tcdd 0-4 Eli 2

Erolcan Laçin

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Erolcan Laçin
ELİ-2:Murat-Teoman-Uğur-Erhan-Bülent-Özgür-Sinan-İsmail-Metin
YEDEKLER: R.Akdağ, Azmi, Halim, Mahmut, R.Mastan, Arkın
ANTRENÖR:Arkın Timurtaş

TCDD:M.Aydın-Harun-Tuncay-Hüseyin-Cem-Kemal-Hasan-Bayram-Savaş
YEDEKLER: M.Azimkar, Gökhan, Süleyman, M.Ali, Murat
ANTRENÖR:Reşit Yılmaz
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER:dk.4 Bülent Ay, dk.17 İsmail Öz, dk.27 Metin Davşan, dk.69 Mustafa Mastan (Eli-2)

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenmiştir. Takipte kalınız!

PAZAR MAÇ PROGRAMI

📆26.05.2024 Pazar
15:30 Esnaf Od-Orman İşlt
17:00 Nakliyeciler-Sağlık

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN