Tunay Meral, Onur Nazmi Terziören ile Tatlı Rekabet Olacak..

Tunay Meral, Onur Nazmi Terziören ile Tatlı Rekabet Olacak..

Doğduğu ve Futbola başladığı yer olan Soma’yla sözleşmesini uzatan kaleci Tunay Meral, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig 2.grupta şampiyon olan Adıyaman 1954 Spor‘dan transfer edilen kaleci Onur Nazmi Terziören ile, yeni sezonda Somaspor kalesinde güzel bir rekabetin yaşanacağını söyledi.

Geçen sezondan kaptan Semavi Özgür ve Süleyman Öztürk‘le beraber takımda kalan üç futbolcudan biri olan Tunay Meral, sözleşmesini yenilemesinin ardından somadaspor ekibine açıklamalarda bulundu. Başarılı kaleci yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: ”Doğduğum ve futbola başladığım ilçemin takımı Somaspor‘la olan sözleşmemi yenilediğim için çok mutluyum.”dedi

“Geçen sezon süre aldığım maçlarda sergilediğim performanstan daha iyi olacağım” diyen Tunay Meral,”Teknik direktörümüz Mustafa Bahadır‘ın takımın başına gelmesiyle beraber sezon öncesinde geçireceğimiz hazırlık kamplarını en iyi şekilde değerlendirip sezona iyi başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Adıyaman 1954 Spor’dan transfer edilen kaleci Onur Nazmi Terziören için “Takımımıza kazandırılmışsa, buraya layık oyuncudur” diyen Tunay Meral, Somaspor kalesinde yaşanacak rekabetle ilgili olarak ise “Şampiyon bir takımda o ünvanla buraya geliyor, açıkçası buradaki rekabetin ikimiz içinde en üst düzeyde olacağını düşünüyorum. Tatlı rekabet olacak, geçen seneki gibi kaleyi kim korursa korusun, Soma spor kazanacağını ikimizinde bu uğurda mücadele edeceğine inanıyorum” diye konuştu.
somadaspor.com

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN