Somaspor-Çankayaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur’da Somaspor-Çankayaspor maçını Şahin Berker yönetecek. Maç 17 Eylül Çarşamba günü saat 15:00’te Soma Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.
Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Eleme maçında Somaspor ile 3.Lig 1.Grup takımlarından Astor Enerji Çankayaspor karşı karşıya gelecek.
Karşılaşma, 17 Eylül Çarşamba günü saat 15:00’te Soma Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.
Müsabakada düdük, 40 yaşındaki Gümüşhane Bölgesi Klasman hakemi Şahin Berker’de olacak. Somaspor-Çankayaspor maçıyla beraber 139.maçına çıkacak olan Berker’in yardımcılıklarını Onur Han (Trabzon) ve Ömer Faruk Topçu (Trabzon) üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Emrullah Baydar (İstanbul) olacak.

Şahin Berker İle 2.Kez
Karşılaşmanın orta hakemi Şahin Berker Somaspor’un 3 Kasım 2019 3.Lig 3.grup 11.haftasında Soma atatürk stadı’nda Darıca Gençlerbirliği’ni Üzeyir Ergün ve mehmet Uysal’ın golleriyle 2-0 mağlup ettiğimiz maçı yönetmiş ve bizlerden 4 yıldız almıştı. (Maçın geniş detaylara için buraya tıklayınız)
Somaspor, Türkiye Kupası’nda yoluna devam edebilmek için sahasında taraftarı önünde avantaj arayacak.
Takımların 1. Tur Performansı
- Somaspor, deplasmanda Edirnespor karşısında 6. dakikada Ömür Pektaş’ın golüyle öne geçti. Rakibin sahadan çekilmesiyle maç tatil edilmiş, TFF kararıyla Somaspor 3-0 hükmen galip ilan edilerek üst tura yükselmişti.
- Çankayaspor ise Polatlı 1926 Spor ile oynadığı zorlu mücadelede normal süresi 1-1 biten maçı, uzatma bölümünün 102.dakikasında Salih Doğukan Baştunçoğlu’nun ayağından bulduğu golle 2-1 kazanarak adını 2. tura yazdırdı.Çankaya’da oyuna sonradan dahil olan Burak Özduman 120.dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak bu kritik karşılaşma, iki takımın da kupadaki kaderini belirleyecek.
Bağlantılı haber:
Somaspor’un Rakibi Çankayaspor Oldu
Somaspor Bir Üst Turda