U19 Ligi Somaspor 0-1 Kuşadası

U19 Ligi Somaspor 0-1 Kuşadası

14 Ekim 2022’yi kara bir gün olarak not düşeceğiz takvim yapraklarına

13 Mayıs 2014’te İlçemiz Soma’da kömür madeninde çıkan yangın nedeniyle 301 madencinin ölümüyle tarihi kara bir gün ile hatırlanırken, 14 Ekim 2022’yide kara bir gün olarak not düşeceğiz takvim yapraklarına.

Dün akşam saatlerinde Amasra ilçesinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğünde yeraltında patlama meydana geldi. Bu haberi yayına sürdüğümde basına düşen açıklamada maalesef ölü sayısı 28, 15 madencinin de kurtarılması için çalışmaların sürdürüldüğünü ifade edildi. Bu kazada tıpkı Somamızda olan kaza gibi ilerleyen günlerde konuşulmayacak bile ama dün ve bugün gelen haber yüreklerimizi yaktı yine. Ateş düştüğü yeri yakar derler ya yine öyle olacak aslında.. Ölenlere rahmet, kurtarılmayı bekleyen kardeşlerimizin de Allah yardımcısı olsun..

Somaspor 0-1 Kuşadası

Somaspor U19-Kuşadası Spor U19

Profesyonel liglerde mücadele eden takımların alt yapılarından oluşan U19 Bölgesel Gelişim Ligi’nde 1.hafta maçları başladı. Somaspor U19 takımı evinde oynadığı maçta Kuşadası U19 takımına ikinci yarıda yediği golle 1-0 mağlup oldu.

Bursa Yıldırım, Menemenspor, Turgutluspor, Karşıyaka, İnegölspor, Buca 1928 ve Kuşadası ile ikinci grupta yer alan Somaspor U19 takımı, ilk maçını Kuşadası ile Soma Linyit Stadı’nda oynadı.



MUSTAFA ALDIRMAZ

Saat 12:00’da  Mustafa Aldırmaz-H.Ziya Kürehan-K.Taner Çay ve 4.Hakem Sadık Arıkan görev yaptığı karşılaşma Amasra ilçesindeki maden kazasında hayatını kaybeden maden şehitleri için bir dakikalık saygı duruşunun ardından başladı.

OLKAN BATIN KİLMEN

İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada misafir ekip 55.dakikada öne geçti. Gelişen Kuşadası atağında ceza sahası içerisinde Ege Seçkin’in vuruşu kaleci M.Alp Durhan’dan döndü. Dönen topu iyi takip eden Olkan Batın Kilmen meşin yuvarlağı Somaspor ağlarına gönderdi:0-1

Golden sonra Somaspor ataklarında çerçeveyi bulacak son vuruşlar olmayınca karşılaşmadan galip ayrılan taraf 1-0’lık skorla Kuşadası U19 takımı oldu.



SOMASPOR U 19-KUŞADASISPOR U19

Somaspor 0-1 Kuşadası

STAD: Soma / Atatürk
HAKEMLER:Mustafa Aldırmaz-H.Ziya Kürehan-K.Taner Çay (4.Hakem Sadık Arıkan)
SOMASPOR U19:M.Alp-Yunus-Cengizhan-Enes-Hasan-Yiğit-İdris-Barış-Ali-İbrahim-Devran
YEDEKLER:Doğaner, Mikail, Tuğberk, Mert, Berke, Hasan, Arda, Y.Yılmaz, Y.Karakaya, Efe
TEKNİK DİREKTÖR:Bahadır Özgen

KUŞADASI U19:M.Ege-Enes-İsmat-Eren-Can-Mehmet-Ege-Devin-Mustafa-Olkan-Ayhan
YEDEKLER:A. Daldı, A. Can, Eren, Doğukan, Emin, Altay, Adem, Umut, E.Mert, Deniz
TEKNİK DİREKTÖR: Nehir Aydemir
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: dk.55 Olkan Batın Kilmen (Kuşadası U19)

Not: Karşılaşmaya ait 135 adet fotoları görmek için FOTO GALERİ bölümüne tıklayınız. Tüm Alt Yapı haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN