Yazık Oldu, Beraberlik Hakkımızdı

Yazık Oldu, Beraberlik Hakkımızdı

Somaspor’un 8’nci hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyespor’a uzatma bölümünde yediği golle yenilmesi tüm taraftarın olduğu gibi benim de içimi yaraladı.

Somaspor saha ya çok iyi yayılarak önde baskı kurarak başladı.
Siyah beyazlılar rakibin oyun kurmasını engelleyerek, topun arkasına iyi geçerek, hücumlar da da hızlı olmaya çalışarak deplasman da olmasına göre cesur ve çok istekliydi. Geçen haftaki maça göre adam kovalama geri dönüşler iyiydi.

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Kafa kafaya oyun vardı. Görüntü olarak maçın ortada olduğu görünüyordu. İki takımda atak futbolu oynuyordu iki denk takımın maçıydı az hata yapan maçı alır izlenimi vardı..

Oğuzhan’ın dönmesi orta saha da iyi olmamızı sağlayıp defans hattını da rahatlatan ve güven veren oyun hücumlar da da etkili çıkışlar yaparak maçın bazı bölümlerinde etkili görünmemize sağladı..

İkinci yarıda gel gitlerin yaşandığı, pozisyon verip pozisyon bulduğumuz bir yarı oldu. Çok duran top kazanıp korner olsun faul-frikik kullanamadığımız toplar oldu. Serik kalecisi yan toplarda çok iyiydi, hepsini topladı. Vuramadık hiç bu toplara daha çalışmamız lazım duran topta etkili olamıyoruz..

Genel görüntü ilerleyen dakikalarda atanın kazanacağı maç görüntü oluşmaya başladı. Çok iyi götürdüğümüz maç, yayının kesildiği uzatmalarda Serik in golünü Maçkolik te gördük! Nasıl oldu nasıl gelişti göremedik?
İyi oynadığımız, pozisyon bulduğumuz beraberlik gibi görünen maçı beklemediğimiz son dakika golü ile kaybettik!

Geçen haftanın aksine iyi oynadık. Ama oyun olarak yenilgiyi hak etmedik. Son dakika golü de olmadı. İnşallah önümüzdeki haftalarda telafi ederiz. Bazı bölümleri iyi oynuyoruz, bazı bölümlerde etkisiz bunu düzeltip maçın geneline yayarsak toparlarız.

Haftaya Kahramanmaraş maçında geri dönüş yaparız. Her takımın inişleri çıkışları olabilir bu durum şimdi şu anda böyle sahamızdaki maçlar da daha iyi olup galibiyet aldığımızda takımın havası hemen değişir onun için sabırlı olmalıyız taraftar ve kulüp olarak.. Sevgilerle Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN