98 Gün Sonra O Gün Nihayet Geldi Çattı!

98 Gün Sonra O Gün Nihayet Geldi Çattı!

Futbola gönülden bağlı olanlar için o gün nihayet geldi çattı. 98 gün sonra Somaspor, Isparta Atatürk Stadında Isparta 32 Spor ile karşı karşıya gelecek.

2023-2024 İkinci Lig futbol sezonu karşılaşmaları yarın başlıyor.. Yeni sezon öncesi takımımızda yaşanan yardımcı antrenörler ve futbolcu sirkülasyonu ne getirecek-ne götürecek?  Geçen sezonda futbolcu konusunda değişime gidip bunda başarılı olmuştuk. Bu sezon için ise herkes gibi bende merak ediyorum. Burhanettin Basatemür hocamıza göre iyi bir kamp dönemi geçirdik. Genç oyuncularla kurulu takımımızda hocamızın güvendiği ve iki gün önce şurada belirttiği  ‘’Bizim en büyük artımız oyun gücümüz’’ ifadeleri sahaya yansıyacak mı? Hep beraber göreceğiz..

ISPARTA 32 SPOR İLE 5.RANDEVU OLACAK

İki kez 2.lig, iki kezde 3.Ligde karşılaştığımız rakibimizle içeride oynadığımız maçları 2-0 ve 3-0’lık skorlarla kazanırken, deplasmanda 2-1 ve 3-1’lik skorlarla mağlup olduk. Rakibimizde bizlerin çok yakından tanıdığı siyah-beyazlı formamızı giyen tek isim Emrecan Atila var.

HAKEM DÜDÜĞÜİLK DÜDÜK SAFA YILMAZ’IN

38 haftalık lig maratonunun ilk haftasında Isparta 32 Spor-Somaspor arasında oynanacak ve saat 20.00’da başlayacak karşılaşmada düdük İstanbul Bölgesi Klasman hakemi Safa Yılmaz’da olacak. Yılmaz’ın yardımcılıklarını yine İstanbul Bölgesinden Süleyman Yavaşoğlu, Önder Çalış ve Serkan Eryılmaz yapacak. Maçın orta hakemi Safa Yılmaz, 2019-20 sezonu 3.lig 3.grup 28.hafta deplasmanda 3-2 mağlup ettiğimiz Darıca GB maçında düdük çalmıştı.

SOMASPOR 3-0 ISPARTA 32 SPOR

Gelin hep beraber, 6 Ocak 2021 tarihinde rakibimizle oynadığımız maçta çala kalem dile getirdiğim haberin paragrafı ”Misli.com 3.Lig 3.Grup 17.haftasında evinde Isparta 32 Spor’u konuk eden Somaspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı ve taraftarına yeni yıl hediyesi verdi” ve ”DUMANLI KENTİN PUSLU ÇOCUKLARI ZİRVE BİZİM” dediği o müthiş gollerin videosuyla  tebessüm edelim…

Evet klasik maç önü yazımızı kapatalım… Her sezon başı olduğu gibi bu sezonda tekrarladığımız; Sezonun ilk maçında, forma için savaşan, ayakları yere sağlam basan, keyif veren, heyecanlandıran, gelecek adına umutlandıran bir takım görme ümidiyle bekliyoruz maç saatini.. SİYAH-BEYAZ DEVAM..

1.HAFTANIN MAÇ PROGRAMI

Karaman-Menemen Yakup Özhan
Amed-Denizlispor Can Cengiz
Uşak Spor-Düzcespor E.Kaan Çalışkan
Derince Spor-Sarıyer Berkan Çetin
Erzincanspor-İnegölspor Hakan Ülker
Isparta 32Spor-Somaspor Safa Yılmaz
Etimesgut-Kastamonuspor Ö.Faruk Gültekin
Arnavutköy Bld-Iğdır FK M.Hakan Belder
İskenderunspor-Aksaray Bld Spor Bayram Başkan
Fethiyespor BAY

Bağlantılı Haberler

Basatemür’un, Isparta Maçı Öncesi Açıklaması
Somaspor 2-0 Isparta 32 Spor
Isparta Maçı Öncesi 3 Eksik
Isparta Maçımızın Hakemleri Açıklandı
Isparta 32 Spor 3-1 Somaspor
Somaspor-Ispartaspor Maç Fotoları
Teknik Direktör Basatemür, Isparta Maçını Değerlendirdi
Isparta 32 Spor Kalecisi Gökhan Köstereli Korkuttu!
Somaspor’dan İnanılmaz Bir İkinci Yarı
Yeni Yıl Hediyesi: Somaspor 3-0 Isparta 32 Spor (VİDEO)
Mustafa Aydın, Liderliğimizi Isparta Maçıyla Taçlandıracağız
Isparta 32 Spor Maçı Öncesi Son Durum (VİDEO)
Somaspor-Isparta 32 Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN