9 Eylül Master 3-2 Soma Master

9 Eylül Master 3-2 Soma Master

Ege Masterler Ligi’nde İzmir ekiplerinden 9 Eylül Master’e deplasmanda 3-2 mağlup olan Soma Master 8 maç sonra mağlubiyetle tanıştı.

HABER:Çınar DURALİ

Ege Masterler Ligi (EMF) B Grubu 15.hafta maçında Soma Master, deplasmanda İzmir temsilcisi 9 Eylül Master ile karşılaştı. Mavi-siyahlılar ilk 15 dakikada 2-0 öne geçtiği mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı. Soma ekibi bu sonuçla ligde oynadığı son sekiz maç sonunda mağlubiyetle tanıştı. Masterlerimiz oynadığı son 8 karşılaşmada 5 galibiyet ve 2 beraberlik almıştı.

Semih 1 attı, 1 attırdı

İzmir Bornova Belediyesi Yusuf Tırpancı Sahasında saat 19:00’da oynanan mücadelede temsilcimizin gollerini 5.dakikada Semih Sakaldaş ve 15. dakikada Ramazan Yılmaz attı.

5 Oyuncu maçı tamamlayamadı!

Karşılaşmanın 65. dakikasında ikinci sarı kartını gören Yücel Durali, takımını 10 kişi bıraktı. Ayrıca sakatlanan Raşit Çakır, Dinçer Çakır, Tolga Yaman ve Ramazan Yılmaz maçı tamamlayamadı. Yedek kaleci Kadir Durhan 20 dakika forvet oynadı.

Play-Off hattının dışında kaldı!

Bu sonucun ardından Soma Master grupta 23 puanla 5. sıraya gerileyip play-off hattının dışında çıkarken, puanını 24’e yükselten 9 Eylül Master 4.sırada play-off hattının içerisinde yer aldı.

Ligin ilk devresinde Soma’da oynanan maçta Soma Master, 9 Eylül Masteri Yusuf Mayak, Yücel Durali Can Açıkgöz ve Semih Sakaldaş’ın golleriyle 4-3 mağlup ederken, 9 Eylül adına goller Bülent Elmas, Ersen Özer ve Tarık Sezek’ten gelmişti. (maçın foto ve geniş haberlerine 👉 buradan bakabilirsiniz)

Rakip 14 Eylül Master

2-0 öne geçtiği maçta 3-2 mağlup olarak Play-Off yolunda önemli üç puan kaybı yaşayan Soma Master 16.hafta bir diğer İzmir temsilcilerinden 14 Eylül Masteri Soma Belediyesi TFF Tesislerinde konuk edecek.

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN