6 Gol, 3 Penaltı, Sakatlıklar, Fair-Play Vs

6 Gol, 3 Penaltı, Sakatlıklar, Fair-Play Vs

Kurumlar Arası Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Perşembe günü Maden İş Sendikası-Eli-1 ve Devlet Hastanesi-Emniyet müsabakaları oynandı.

Yaşanan sakatlıklar maçın önüne geçti

B ve C-grubunu ilgilendiren ve toplam 6 golün atıldığı karşılaşmalarda puanlar paylaşıldı. ELİ-1 ile Maden İş mücadelesinde yaşanan sakatlıklar, verilen kararlar ve fair-play davranışı maça damga vurdu.

İlk maç B-grubunda ilk maçında Soma Belediyesini 2-1 mağlup eden ELİ-1 ile ilk maçına çıkan Maden-İş takımları arasında oynandı.

Manisa İl Hakemlerimizden Ramazan Azimli‘nin düdük çaldığı karşılaşmada ilk tehlikeli atak Maden-İş’ten geldi. 3.dakikada gelişen Maden-İş atağında Emre Kaya’nın şutunu Halil Sümer gol çizgisinden çıkardı.

15.dakikada ELİ-1 gole çok yaklaştı. Ertuğ Ünlü’nün kullandığı serbest vuruş kaleci Mehmet Bilal’den döndü. İlhan Çalışkan’ın kafası direkten döndü.

Maden-İş adına şansız an! 25.dakikada gelişen Maden-İş atağında Emre Kaya’nın vuruşu üst direkten döndü.

TUGAY ERDOĞMUŞ

30.Dakikada ELİ-1 öne geçti.

On sekiz içerisinde Metin Açıkgöz’ün Gürkan Evdeğiş’e yaptığı dokuz kusurlu hareket sonucu ELİ-1 penaltı kazandı. Topun başına geçen Tugay Erdoğmuş meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve ilk yarının skorunu belirledi: 1-0

SONER KIRTAY

Maden-İş Beraberliği Yakaladı

Maçın hakemi Ramazan Azimli, 55.dakikada ceza sahası içerisinde ELİ-1 kalecisi Yasin Uzun’un Emrah Cantürk’e yaptığı faulde penaltı noktasını gösterdi. Penaltıya itiraz eden Yasin Uzun kırmızı kart gördü. Penaltı atışı için topun başına geçen Soner Kırtay, şık vuruşla durumu eşitledi:1-1

ELİ 1 PENALTI

Maden-İş’ten Fair Play Örneği

68.dakikada ELİ-1 ceza sahası içerisine gönderilen uzun topta ELİ-1 kalecisi rakibinle çıktığı hava topunda, topu yumrukla uzaklaştırdı.(üstteki pozisyon) Maçın hakemi pozisyonu penaltı ile değerlendirdi. Uzun itirazların ardından Maden-İş takımından topun başına yine Soner Kırtay geçti.

CENGİZ TÜRK

Soner, kenar yönetimden Cengiz Türk‘ten gelen direktif doğrultusunda kazandıkları penaltı atışını, haksız olduğu gerekçesiyle dışarıya attı. Maden-İş’te futbolcular iki puan kaybetti ama gösterdikleri örnek davranışla izleyenlerden ve bizden büyük takdir aldı.

MERT İSKENDEROĞLU

Mert İskenderoğlu: ”Yaşanan Sakatlıklar Maçın Önüne Geçti”

ELİ-1 takım antrenörü mert iskenderoğlu’nun maç sonu açıklaması: ”Beraber mesaide ter döktüğümüz arkadaşlarımızla yapacağımız maçta yüksek mücadele gücü gececeğini tahmin ediyorduk. Maden-iş çok kompakt bir takım. 1 kişi eksik kalana kadar seyircilere güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Yaşanan sakatlıklar maçın önüne geçti, o konuda çok üzgünüz. Erhan’a, Ömür’e, Metin’e, İlhan’a, Semih’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cengiz hocayı hakem hatasından kazandıkları penaltıyı bilerek dışarı attırdığı için özellikle tebrik ediyorum. Grupta diğer maçlarda başarılar diliyorum herkese”dedi.

MADEN İŞ2.Randevu Soma Termik ile

Turnuvaya ELİ-1 beraberliği ile başlayan Maden-İş ikinci maçını 16 Mayıs Salı saat 17:00’da Soma Termik ile yapacak.

ELİ 1

ELİ 1-Hidro-Gen

ELİ-1 gruptaki üçüncü maçını 18 Mayıs Perşembe günü Hidrogen ile oynayacak. Karşılaşmanın başlama saati 17:00

 

RAMAZAN AZİMLİ

MADEN İŞ 1-1 ELİ-1

SAHA:Teiaş
HAKEM:Ramazan Azimli
MADEN-İŞ:Mehmet-Soner-Mustafa-Onur-Metin-Aytuğ-Sebahattin-Emre-Emrah
YEDEKLER:Bayram, Volkan, Ayhan, İmran, Osman, M.Atala, İbrahim, Cengiz
ANTRENÖR:Cengiz Türk

ELİ-1:Yasin-Ömür-Halil-İlhan-Faruk-Erhan-Ertug-Tugay-Gürkan
YEDEKLER:Yusuf, Özgür, M.Bayri, Tarkan, Bayram, Semih, Rasim
ANTRENÖR:Mert İskenderoğlu
KIRMIZI KART:dk.55 Yasin Uzun (ELİ-1)
GOLLER: dk.31 Tugay Erdoğmuş pen. (ELİ-1), dk.55 Soner Kırtay pen. (Maden-İş)

Devlet Hastanesi 2-2 Emniyet

Devlet Hastanesi 2-2 Emniyet

Günün son karşılaşması, C-grubunda oynandı. ilk maçında ELİ-3’ü Emrullah Elbir (2), Orhan Demirsözlü ve Selçuk Altay’ın golleriyle 4-2 mağlup eden Emniyet ile yeni sahne alan Devlet Hastanesi arasında oynanan müsabaka karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı.



Devlet Hastanesi sahaya; cezalı Harun Ersoy, sakat olan kaleci Şenol Şevik ve mazeretinden dolayı takımda yerine alamayan Oğuz Akyüz’den yoksun çıktı. Diğer tarafta ELİ-3 galibiyeti ile sezona süper başlangıç yapan Ersin Tanrıkulu idaresindeki Emniyet, Devlet Hastanesi karşısına moralli çıktı.

BİROL ALINAÇIK

Birol Affetmedi!

Maça hızlı başlayan taraf Kazım Açıkgöz’ün antrenere ettiği Devlet Hastanesi oldu. 3.Dakikada gelişen Devlet Hastanesi atağında arka direğe yapılan ortayı Sait kafayla Erkan’a indirdi. Erkan’ın vuruşu direkten döndü. Pozisyonu iyi takip eden Birol Alınaçık, yukarıdaki görüntüde olduğu gibi kafayla topu ağlara gönderdi:1-0

EMRULLAH ELBİR

Emniyet 8 Dakika Sonra Reaksiyon Gösterdi!

Emniyet adına 11.dakikada gelişen atakta ceza sahası çizgisinde topla buluşan Emrullah Elbir, düzgün vuruşla topu Nurullah’ın uzanamayacağı yere bıraktı ve gol sevincini takım antrenörü Ersin Tanrıkulu paylaştı:1-1 Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

İSMAİL BARDAN

Devlet Hastanesi Adına Şansızlık Anı!

Oyuna sonradan dahil olan İsmail Bardan 51.dakikada gole çok yaklaştı. Altı pasta içerisinde sırtı kaleye dönük topla buluşan İsmail Bardan, döner döner vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak direkten döndü.

Orhan Demirözü

Emniyet Öne Geçti

55.dakikada ani gelişen Emniyet atağında 18 yayı üzerinde kaleye sırtı dönük top alan Orhan Demirözü, dönerek çok sert vurdu ve topu Devlet Hastanesi fileleriyle buluşturdu:2-1

SEVİNÇ VE ÜZÜNTÜ ANI

Devlet Hastanesi İçin Sevinç, Emniyet İçin Üzüntü Anı!

Dakikalar 63’ü gösterdiğinde Devlet Hastanesi orta sahadan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Tamer Özen orta şut karışımı gönderdiği uzun top, yukarıdaki pozisyonda olduğu gibi kaleci Ali’nin çabalarına rağmen ağlara gitti. Ve bu gol maçında skoru belirledi: Devlet Hastanesi 2-2 Emniyet



ERSİN TANRIKULU

Ersin Tanrıkulu: ”Bugün Mutlak Galibiyet İçin Sahaya Çıkmıştık.”

Emniyet takım antrenörü Ersin Tanrıkulu, Devlet Hastanesi ile oynanan karşılaşmanın son dakikalarına 2-1 önde girdiklerini ancak yenilen talihsiz gol sonrası kaçan iki puan için üzgün olduklarını söyledi. Tanrıkulu, ”Çok erken bir gol yedik ama kondisyon olarak daha iyi olduğumuz için maçta pozisyonlar bulmaya başladık ve golü de o dakikalarda bulduk. Bence maçın kırılma anı 14 numara Orhan arkadaşımızın defansın hatasında arkaya sarktığı pozisyonda arkadan yapılan faulü es geçmesi bizim için daha rahat olacak bir maçı zorlaştırdı.

 

2. Yarı sahada daha dik durarak gene pozisyonlar bulmaya devam ettik ve güzel bir 2.gol bulduk öne geçtik ve o dakikadan sonra daha iyi oynamaya başladık. Ve maçın sonunda maçın kaderini ilk yarıda vermediği faul ve kırmızı kartta ki gibi 2. Yarıda da yediğimiz golde kalecimizin ceza sahasında alacağı topu dirsekle vurulmasını göremeyerek maçın berabere bitmesine sebep oldu. Artık bu mac geçti ve önümüzdeki Genç Öğretmenler maçına hazırlanıp grup liderliği hedefimizi sürdürmek istiyoruz. Rakibimizi tebrik eder ve diğer maçlarında başarılar dilerim.”diye konuştu.

emniyet futbol takımı

Emniyet-Genç Öğretmenler Meb

Devlet Hastanesi beraberliği ile dört puana ulaşan Emniyet, gruptaki üçüncü maçını 18 Mayıs Perşembe saat 18:30’da Genç Öğretmenler Meb ile oynanayacak.

GÖKHAN GÜRBÜZ

Gökhan Gürbüz: ”Mağlup Olmadığımız İçin Beraberlik Golüne Çok Sevindik”

Maçın ardından konuşan Devlet Hastanesi takım sorumlusu Gökhan Gürbüz, Çok zevkli ve galibiyetin iki tarafa da döneceği bir mücadele olduğunu söyledi. Gürbüz açıklamalarına şöyle devam etti.

”Öncelikle iki takımı da tebrik ederim. Çok zevkli ve galibiyetin iki tarafa da döneceği bir mücadeleydi. Takımım adına şunları söyleyebilirim, bol pas ve presle oyunu ele almaya çalıştık ve hemen maçın başında golü de bulduk ama maalesef devamını bir türlü getirip skoru ele alamadık. Rakibimiz 2-1 öne geçti ve biz oyundan anlamsız bir şekilde düştük. Mağlup olmadığımız için beraberlik golüne çok sevindik. İki takıma da bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.’’dedi.



devlet hastanesi futbol takımı

Devlet Hastanesi-Milli Eğitim

Sezonun ilk maçında beraberliği son zor kurtaran Devlet Hastanesi, gruptaki ikinci maçını 17 Mayıs Çarşamba Milli Eğitim ile yapacak. Karşılaşmanın başlama saati 17:00

KADİR GENÇ

DEVLET HASTANESİ 2-2 EMNİYET

SAHA:Teiaş
HAKEM:Kadir Genç
DEVLET HASTANESİ:Nurullah-Kerim-Tamer-Sefa-Ahmet-Birol-Emin-Erkan-Sait
YEDEKLER:Onur, Şerif, Adem, Aytun, Lütfü, İsmail, Giray, Gökhan
ANTRENÖR:Kazım Açıkgöz

EMNİYET:Ali-Ramazan-Şerif-Nurullah-Muhammed-Selçuk-Bekir-Orhan
YEDEKLER:İsmail, Yahya, Tugay, Kadir, İ.Kandemir, Erhan, Abdullah, Savaş
ANTRENÖR:Ersin Tanrıkulu
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk.3 Birol Alınaçık, dk.63 Tamer Özen (Devlet Hastanesi), dk.11 Emrullah Elbir, dk.55 Orhan Demirözü (Emniyet)

Not:Karşılaşmalara ait 279 adet resimleri görmek için buraya , tüm turnuva yazıları için ise şuraya tıklayınız!.

CUMA MAÇLARI

12.05.2023 Cuma 17:00 Soma Belediyesi Hidrogen
12.05.2023 Cuma 18:30 İmbat Madencilik Eli-2

 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN