+50 Soma Master, Karanlıktan Aydınlığa

+50 Soma Master, Karanlıktan Aydınlığa

Ege Master +50 Ligi 2.hafta maçında sahasında Manisa 1965 Masterleri ağırlayan Soma Master 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2’lik skorla ayrıldı.

Dün akşam (pazar) TFF Tesislerinin ışıklandırmalarının yetersiz olduğu ortamda oynanan maç dostça başladı, dostça bitti.

+50 Soma Master, Soma Belediyesi TFF Tesislerinde saat 21:30’da başlayan maçta sahaya: Halim-A.Meriç-A.Koyun-Hasan-Orhan-Ayhan-Mehmet-Cenk-Celal-Şahin ve Seyit on biri ile çıktı.

ÜNAL BAĞCI

Bir zamanlar Soma Linyitspor formasını giyen ve hocalığını da yapan Manisa 1965 Master takım kaptanı Ünal Bağcı‘nın da forma giydiği maçta, konuk ekip Mesut Özer ve Halil İbrahim’in attığı gollerle 2-0 öne geçti.

İlk yarının aksine ikinci yarı biraz daha derli toplu gözüken Soma Masterler, Cenk Önder ve Hasan Oğuz’un golleriyle karanlıktan aydınlığa çıktı:2-2. Kalan dakikalarda her iki takım için skoru değiştirecek hamleler olmadı ve master tadında başlayan karşılaşma master tadında sona erdi.



Çetinkaya, Bir puanda olsa mutluyuz

Çetinkaya, ”Bir puanda olsa mutluyuz”

Soma Master’da takımın başarılı oyuncusu Seyit Çetinkaya, iki farklı geriye düşmelerine rağmen oyundan kopmayıp güzel bir geri dönüş yaparak puanla ayrıldıkları için mutlu olduğunu belirtti.
Işık yetersizliğinden dolayı top ve rakibi seçmekte zorluk yaşadıklarını belirten Çetinkaya, “Grubun iyi takımlarından biri olan Manisa 1965 Master ile önemli bir müsabaka oynadık. Geriye düştüğümüz maçtan kopmayıp reaksiyon göstererek maçtan bir puanla ayrılmasını bildik. Eksik oyuncularla çıktığımız maçtan aldığımız bir puanda olsa mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

SOMA MASTER +50

Haftayı 2-2’lik Manisa 1965 Master beraberliği  ile kapatan +50 Soma Master, 3.hafta 1881 Ata Masterler ile deplasmanda karşılaşacak.



MANİSA 1965 MASTER

İki kez öne geçtiği maçta rakibine puan kaptıran Manisa 1965 Masterler ise, 3.hafta Gaziemir Masterler ile evinde kozlarını paylaşacak.

Tüm Master haberlerini okumak için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN