+50 Manisa’yı Deplasmanda 3-2 Mağlup Etti

+50 Manisa’yı Deplasmanda 3-2 Mağlup Etti

25 Ekim Çarşamba akşamı Manisa deplasmanında 1965 Master ile karşılaşan +50 Soma Master rakibini 3-2 mağlup ederek 3.hafta sonunda galibiyetle tanıştı.

Manisa 1965 Master 2-3 Soma Master

Ege Masterler Futbol Federasyonu (EMF) 50 yaş ve üstü Masterler futbol ligi 3. hafta karşılaşmasın da Manisa 1965 Masterler ile deplasmanda karşılaşan Soma +50 Masterler, üstün oynadığı futbolunu skora yansıtarak karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

100.Yıl Coşkusu

Soma Masterler, Manisa Muradiye Yunus Emre Belediye Tesislerinde oynanan karşılaşmada sahaya Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla Türk Bayrakları ile çıkarak Cumhuriyet coşkusunu yaşadılar.

Ekibimiz, maçta ilk yarıyı Uğur Geren penaltı ve Mustafa Çamzeybek’in golleriyle 2-1 önde tamamladı.
Ev sahibi ekip Manisa 1965 Master beraberliği yakalasa da maçta son sözü Mustafa Çamzeybek söyledi ve temsilcimiz zorlu Manisa deplasmanından 3-2’lik skorla galip ayrıldı.

4.Hafta Rakip Bergama Master

Deplasmanda elde edilen 3-2’lik skorla büyük moral kazanan Soma +50 Masterlerimiz, dördüncü hafta maçını yine deplasmanda Dikili-Bergama +50 Master takımıyla oynayacak.

Ayhan Demir: ”Hem İyi Futbol Hemde Skoru Lehimize Çevirmeyi Başardık”

Karşılaşma sonrası takım sorumlusu Ayhan Demir yaptığı açıklamada, “Soma Masterler olarak içinde dostluğun ve beraberliğin yanı sıra kaliteli oyunculardan kurulu iyi bir takım oluşturduk. Daha önce oynadığımız maçlarda iyi futbol oynamamıza rağmen skoru lehimize çevirememiştik. Bugün hem iyi futbol hemde skoru lehimize çevirmeyi başardık. Manisa takımıyla Master ruhuna yakışır bir müsabaka oynadık. Manisa 1965 Master’e bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Soma Master olarak amacımız Futbola gönül vermiş emektar futbolcuların bir araya geldiği Ege Master +50 futbol liginde Soma’mızı en iyi şekilde temsil etmektir.’’dedi.

Halim Kaynak: ”Şeytanın Bacağını Kırdık”

İki gol yemesine rağmen maçta başarılı kurtarışlara imza atan kaleci Halim Kaynak ise; şeytanın bacağını kırarak alınan galibiyetten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi.

Tüm Master haberlerine 👉 şuradan bakabilirsiniz!

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN