5 ve 6.Çeyrek Finalistlerde Belli Oldu

5 ve 6.Çeyrek Finalistlerde Belli Oldu

Eleme maçlarının üçüncü gününde 5. ve 6.çeyrek finalistlerde bugün (çarş) oynanan Demirexport-Mevlana ve  ELİ 1-Hak-İş maçlarıyla belli oldu.

Demirexport ve Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) temsil eden  E.L.İ 1, rakiplerini mağlup ederek adlarını çeyrek finale yazdırdı…

DEMİREXPORT 5-1 MEVLANA Ö.E.O

DEMİREXPORT 5-1 MEVLANA Ö.E.O

İlk maç C-grubu birincisi Demirexport ile D-grubu dördüncüsü Mevlana Özel Eğitim Meb arasında oynandı. Mevlana Özel Eğitim Meb karşısında maçın favorisi olan Demirexport, ilk yarısını 1-0 önde bitirdiği maçtan 5-1 galip ayrıldı ve çeyrek finale yükseldi.

demirexport

Demirexport’u, Mevlana Özel Eğitim Meb önünde çeyrek finale taşıyan golleri: Metin Şengül (3), Ulaş Yalçın ve Metin Davşan kaydetti.

Metin Şengül attığı 3 golle takımının farklı galip gelmesinde büyük rol oynarken sahanında yıldızı oldu. Yetrenekli oyuncu, 13 golle gol krallığı koltuğunda oturan Ticaret Odası takımından Alper Özgün’ün ardından 10 golle ikinci sıraya yerleşti.

MEVLANA ÖZEL EĞİTİM MEB

MAVLANA’DAN BURAYA KADAR!

D-grubundan dördüncü takım olarak eleme maçları oynamaya hak kazanan Mevlana Özel Eğitim Meb, güçlü rakibi Demirexport karşısında elinden geleni yaptı, golcü oyuncusu Yusuf Karayeğen’in tek golü onlar adına turnuvada atılan son gol oldu..

SAHA:Teiaş
HAKEM:Kadir Genç
DEMİREXPORT:Bayram-Gaci-Engin-Fatih-Nedim-Raşit-Metin-İsmail-Ulaş
YEDEKLER:Kamil, Ümit, Vedat, Özgür, Kaan, M.Davşan, Hüseyin, Kemal
TEKNİK SORUMLU:Raşit Çakır

MEVLANA Ö.E.O:G.Yağcı-Ali-Ömer-G.Arıkan-Erdoğan-Yusuf-Erdinç-Tolga-Mesut
YEDEKLER:Çağrı, Mehmet, Cumhur, Recep, Ali, Olcay, Engin, M.Özcan, M.Fatih, Mesut
TEKNİK SORUMLU:Ali Özbek
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Metin Şengül (3), Ulaş Yalçın, Metin Davşan (Demirexport), Yusuf Karayeğen (Mevlana Özel Eğt)



HAK İŞ 1-3 E.L.İ (1)

HAK İŞ 1-3 E.L.İ (1)

Elemelerde altıncı çeyrek finalist takımı belirleyecek maçta, A-grubu ikincisi E.L.İ (1), B-grubu üçüncüsü Hak-İş’i 3-1 mağlup etti.

eli 1

Maça istekli ve arzulu başlayan E.L.İ (1), 11.dakikada Tugay Erdoğmuş, 15.dakikada ise Gürkan Evdeğiş’in attığı gollerle 2-0 öne geçti. Yediği iki şok golle bir anda oyun disiplininden kopar gibi olan Hak-İş golcü oyuncusu Onur Yalçın’ın attığı golle devreye 2-1 mağlup girdi.

HAK İŞ

E.L.İ (1)’de ilk golün sahibi Tugay Erdoğmuş, Hak-İş’in beraberlik golü hesapları yaptığı dakikalarda bir kez daha sahneye çıktı ve kendinin ikinci takımının üçüncü golüne imza attı. Kalan dakikalarda sonucu değiştirecek hamleler olmayınca E.L.İ (1) ”Devam” Hak-İş ”Tamam” dedi.

STAD:Teiaş
HAKEM:Baykal Yavuz
E.L.İ 1:Yasin-Yusuf-Semih-Halil-Tarkan-Erhan-Tugay-Gürkan-Bayri
YEDEKLER:Çetin, Bülent, Azmi, Onur, Faruk, Metin, Özgür, Bayram
TEKNİK SORUMLU:Mert İskenderoğlu

HAK-İŞ:Yasin-Onur-Ozan-Fatih-Ertuğ-Tunahan-O.Yalçın-Melih-İlhan
YEDEKLER:Erdinç, Mehmet, Burak, Baybars, İrfan
TEKNİK SORUMLU:Baybars Kabakoğlu
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:Tugay Erdoğmuş (2), Gürkan Evdeğiş (ELİ1), Onur Yalçın (Hak-İş)

ÇEYREK FİNALE KALAN TAKIMLAR

Demirexport
E.L.İ (1)
Ticaret Odası
Milli Eğitim
Nakliyeciler
Yeni Anadolu Madencilik

KALAN ELEME MAÇLARI

16 Haziran Perş. 17:00 D1- A4 (İmbat Egespor-Tes-İş)
16 Haziran Perş. 18:30 B2 -C3 (İmbat Madencilik-Yargı Gücü)

KURALAR YARIN ÇEKİLİYOR

Yarın (perş) oynanacak İmbat Egespor-Tes-İş ve İmbat Madencilik-Yargı Gücü maçlarının hemen ardından Teiaş Eğitim Tesislerinde Çeyrek Final kuraları çekilecek.

Karşılaşmalara ait Fotolar Soma’da Spor adlı Facebook sayfamıza yüklenmiştir. Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN