4.Gün Bol Gollü Geçti.

4.Gün Bol Gollü Geçti.

Kupada bugün, A-grubunda Müftülük-Yuta Çalışkan Loj, B-grubunda ise Nakliyeciler Koop-Eğitim Gücü karşılaşmaları oynandı.

SOMADASPOR

Nazım Yavuz Stadında oynanan ve 22 golün atıldığı karşılaşmalarda, rakiplerine üstünlük sağlayan Yuta Çalışkan ve Nakliyeciler ilk maçlarında sahadan farklı galibiyetle ayrıldılar..YUTA ÇALIŞKAN 9-2 MÜFTÜLÜK
Günün ilk turnuvanın 7.maçı A-grubunda yer alan Yuta Çalışkan ve Müftülük takımları arasında oynandı.  İsmail Şarlayan ve Şükrü Zenger’in dörder gol atıp yıldızlaştıkları maçta Yuta Çalışkan Müftülük takımını 9-2 mağlup etti. Diğer gol Mustafa Şarlayan’dan geldi.Yuta Çalışkan’lı futbolcular attıkları ilk gol sonrasında geçen sezon bu turnuvada 5 numaralı formayı giyen ve geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Kaşıkçı’nın formasına koştular.. Buradan bir kez daha Oğuz Kaşıkçı’ya Allah’tan rahmet diliyoruz..
Eksik oyuncuların göze çarptığı Müftülük takımında; Yuta Çalışkan karşısında Mehmet Ülker ve Ömer Açıkyürek’in golleri farkın kapanmasına yetmedi.

STAD:Nazım Yavuz
HAKEM:Oğuz Akyüz
YUTA ÇALIŞKAN:Murat-Uğur-Mustafa-Barış-Tahsin-Kenan-Salih-İsmail-Şükrü
YEDEKLER:Ersoy, Ozan, Feryat, Gürhan, Savaş, Bayram, Selim
ANTRENÖR:Savaş Aktepe

MÜFTÜLÜK:İbrahim-Tuncer-Ömer-Mehmet-Ramazan-Murat-Hakan-Fatih-Mustafa
YEDEKLER:R.Akbaba, M.İlkdoğan
ANTRENÖR:
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:İsmail Şarlayan (4), Şükrü Zenger (4), Mustafa Şarlayan (Yuta Çalışkan), Mehmet Ülker, Ömer Açıkyürek (Müftülük)




NAKLİYECİLER 9-2 EĞİTİM GÜCÜ
İlk maçta olduğu gibi bu maçta da fileler tam 11 kez havalandı. Mavi-beyazlı ekip Nakliyeciler, Bora Bilgener’in 4 gol  iki de asistle yıldızlaştığı karşılaşmayı 9-2’lik skorla kazandı. Nakliyeciler’e farklı galibiyeti getiren diğer golleri Alper Özgün (2), Bülent Sözüer (2) ve Kemal Aksoy attı. Kemal Aksoy’un uzak mesafeden attığı gol haftanın en güzel golleri arasına girdi.

Eğitim Gücü maçın başında Alper Özgün’ün golüne Gökhan Arıkan ile cevap verse de eksik ve sakat oyuncuların çokluğu farklı mağlubiyetin habercisi oldu. Kırmızı-beyazlıların diğer golünü Mutlu Alanya kaydetti.

STAD:Nazım Yavuz
HAKEM:İshak Korkmaz
NAKLİYECİLER:Hilmi-Hasan-İsmail-Tamer-Engin-İsrafil-Bülent-Alper-Bora
YEDEKLER:Tuncay, Erdinç, İ.Güneş, Fatih,Kemal, Alperen
ANTRENÖR:Reha Fidan

EĞİTİM GÜCÜ:Tefik-Gökhan-Kemal-Sinan-Fırat-Mutlu-Hasan-Metin-Cenk
YEDEKLER:Refik, Ahmet, Ömer, Yusuf, Mustafa, Ramazan
ANTRENÖR:Fatih Baş
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Bora Bilgener (4), Bülent Sözüer (2), Alper Özgün (2), Kemal Aksoy(Nakliyeciler),Gökhan Arıkan, Mutlu Alanya (Eğitim Gücü)

Not:Karşılaşmalara ait görseller somadaspor Facebook sayfamıza yüklenmiştir.

YARINKİ MAÇLARIN PROGRAMI ŞÖYLE:

08.03.2019 Cuma 16:00 İmbat Madencilik-Eli ( 2 ) Teiaş
08.03.2019 Cuma 17:30 Meslek Gücü-Huzurevi Teiaş

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN