33.Maç D-Grubu, 34. Maç B-Grubunda Oynandı

33.Maç D-Grubu, 34. Maç B-Grubunda Oynandı

Futbol Turnuvası Cuma mesaisinde B-grubunda Ticaret Odası-Hak İş,  D-grubunda ise Müftülük- Mühendisler Odası karşılaşmaları oynandı.

Teiaş Eğitim Tesisleri Sahasında oynanan ve çekişmeli geçen karşılaşmalarda Müftülük ve Ticaret Odası rakiplerini yenmeyi başardı.

Turnuvanın otuz, üçüncü günün ise ilk karşılaşması D-grubunda 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlikle ikinci sırada yer alan Müftülük ile, 2 maçta henüz puanı bulunmayan ve grupta son sırada yer alan Mühendisler Odası arasında oynandı.

KADİR GENÇ

Manisa İl hakemlerimizden Kadir Genç‘in yönettiği ve dokuz golün atıldığı maçta, 70 dakika sonunda sahadan mutlu ayrılan takım 5-4’lük skorla Müftülük takımı oldu.

MÜFTÜLÜK

Beşinci dakikada Çetin Akpınar’ın golüyle 1-0 geriye düşen ve çabuk reaksiyon gösteren Müftülük takımına üç puan getiren golleri; Ramazan Gülegen (2),  Galip Karabıyık (2) ve Lütfullah Yelkovan kaydetti. Mühendisler Odası adına goller ise;  Kaşif Yavaş, Çetin Akpınar, Onur Bal ve Mahmut Danışmaz’dan geldi.

Mühendisler Odası galibiyeti ile puanını 8’e yükselten Müftülük, gruptaki son maçını 30.Mayıs Pazartesi günü saat 17:00’de İmbat Egespor ile  Teiaş Eğitim Sahasında yapacak.

ÇETİN AKPINAR

Akpınar, ”Takım olarak galibiyetlerin kıyısından dönüyoruz”

Mühendisler Odası adına bir gol atan takım kaptanı Çetin Akpınar maç sonrası karşılaşmayı değerlendirdi. Akpınar değerlendirmesinde: ”Mütevazi iki takımın centilmence ve keyifli geçen mücadelesinde gülen taraf Müftülük oldu. Rakibimizi kutlarım. Takım olarak galibiyetlerin kıyısından dönüyoruz maalesef. Maç iki tarafın zevkli geçen mücadelesi nedeniyle izlenmeye değerdi. Orta sahada topa daha çok hakim olan ve pas trafiğini iyi yapan müftülük takımıydı. Genç ve dinamik kadro yapısıyla sıcak havada ayakta kalan taraf Müftülük takımı oldu.

Maçın kırılma anı hatalı yediğimiz 2. gol oldu. Direncimiz düştü. Ayrıca takımımızın dinamosu Celal Bey in sakatlanıp oyundan çıkması da bizi olumsuz etkiledi. Matematiksel olarak çok az şansımız kalsa da son iki maçımıza aynı ciddiyetle asılacağız. Oyuncularım ellerinden gelen mücadeleyi verdiler kendilerini kutlarım. Bu maçta oyun içinde güzel diyaloglar ve centilmence hareketler yaşandı. Hakeme çok iş düşmedi. Futbolu güzelleştiren bu olayların çoğalması dileğiyle tüm takımlarımıza başarılar dilerim.”dedi.

MÜHENDİSLER ODASI

Mühendisler Odasının kalan iki maçı şöyle:

04.06.2022 Cumartesi 17:00 Mühendisler Odası İmbat Ege Teiaş
07.06.2022 Salı 18:30 Soma Belediyesi Mühendisler Odası Linyit

Müftülük 5-4 Mühendisler Odası

Müftülük 5-4 Mühendisler Odası

SAHA:Teiaş Eğt.
HAKEM:Kadir Genç
MÜFTÜLÜK:Murat-Hakan-Hamza-Fatih-Bilal-Feryat-Ramazan-Galip-Yakup
YEDEKLER:R.Akbaba, Hasan, Lütfullah, Hamza, Mustafa
TEKNİK SORUMLU:Ramazan Gülegen

MÜHENDİSLER ODASI:Gökhan-Celal-Kaşif-Çetin-Sinan-Teoman-Berkay-Emre-Mert
YEDEKLER:Onur, Mahmut, Seçim, O.Çine, Mehmet, Ahmet, Sefa
TEKNİK SORUMLU:Çetin Akpınar
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Ramazan Gülegen (2), Galip Karabıyık (2), Lütfullah Yelkovan (Müftülük),Kaşif Yavaş, Çetin Akpınar, Onur Bal, Mahmut Danışmaz (Mühendisler Odası)

Karşılaşamaya ait görseller ”SOMADASPOR” Facebook sayfamıza yüklenecektir.



TİCARET ODASI HAK İŞ

Ticaret Odası Hak-İş

Günün son karşılaşması B-grubunda bu maç öncesi iki maçta iki galibiyeti bulunan Ticaret Odası ile, iki maçta 1 galibiyet ve 1 mağlubiyeti bulunan Hak-İş takımları arasında oynandı.

Yetenekli oyuncu kadrosunu elinde bulunduran Ticaret Odası, mücadeleci ve savaşçı oyun karakteriyle 1-0 geriye düşmesine rağmen maçı ve 3 puanı söktü aldı. 3-2

Baykal Yavuz’un düdük çaldığı karşılaşmada ilk gol Hak-İş’den geldi. Hak-İş’in 18.dakikada Melih Akın’ın attığı güzel golle 1-0 öne geçtiği maçta Ticaret Odası 26. dakikada Yusuf Akkoç’un meşin yuvarlağı filelerle buluşturmasıyla 1-1’lik eşitliği sağladı.

TİCARET ODASI

Kırmızı-Beyazlı ekip Ticaret Odası, 30. dakikada Alper Özgün’le bir kez daha Hak-İş filelerini havalandırdı skoru 2-1 yaptı. Hak-İş bu gole 35 artı 3’üncü dakikada Onur Öremiş’in uzak mesafeden attığı ikinci golle cevap verdi ve ilk yarı 2-2 berabere tamamlandı.

ALPER ÖZGÜN

Alper, kendinin 2. takımının 3.golüne imza attı

İkinci yarıya hızlı başlayan Ticaret Odası, 62. dakikada ele avuca sığmayan golcüsü Alper Özgün ile bir gol daha buldu ve maçında başında geriye düştüğü karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Ticaret Odası bu galibiyetle puanını 9’a çıkararak 6 puanı bulunan İmbat Madenciliğin önünde liderlik koltuğuna oturdu. Ticaret Odası kalan maçlarını 6 Haziran Pazartesi Saat 17:00’de Polis Gücü ile yapacak. Karşılaşma  Teiaş Eğitim Sahasında oynanacak.

HAK İŞ

Hak-İş salladı ama yıkamadı

Kaleci Yasin’in özel nedenlerden dolayı kadroda olmadığı maçta,  kaleye orta saha oyuncusu Baybars geçti. Kadro derinliği de kısıtlı olan Hak-İş takımı, ilk 25 dakika maça iyi motive olmuş, konsantrasyon bütünlüklerini sahaya iyi yansıtan, yere sağlam basan sert ve baskılı oyun ile maça fırtına gibi başladılar.

Defansın merkezinde Onur’un yüksek toplardaki başarısı, orta sahada Ertuğ’un soğuk kanlılığı ile oyuna yön vermesi bu istekli oyunları ile 18.dakika geçilirken Melih Akın’ın güzel golüyle skor tabelasında 1-0’ı yakaladılar. Ancak kadrosunda yetenekli oyuncuları barındıran rakipleri karşısında 70 dakikanın sonunda sahadan 3-2 mağlup ayrıldılar. Ticaret Odası mağlubiyeti ile üç puanda kalan Hak-İş,  gruptaki son maçını 31.Mayıs Salı saat 17:00’de Polis Gücü ile Linyit Stadı’nda oynayacak.

BAYBARS KABAKOĞLU

Kabakoğlu, “İki kalecimizden yoksun olarak maça çıkmamıza rağmen en iyi maçımızı oynadık”

Yasin’in yokluğunda kaleye geçen ve başarılı bir performans sergileyen Baybars Kabakoğlu maç hakkında, “İki kalecimizden yoksun olarak maça çıkmamıza rağmen en iyi maçımızı oynadık. Sahadaki ve kulübedeki bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Belki mağlup olmamız sıralama olarak bizi etkileyecek olsa da takım olarak bütün olduğumuz maçtı bu. Tekrar tüm arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum, Ticaret Odası takımına da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.”diye konuştu

Baykal Yavuz

Ticaret Odası 3-2 Hak-İş

SAHA:Teiaş Eğt.
HAKEM:Baykal Yavuz
TİCARET ODASI:Mehmet-Serhat-Onur-Emrah-Çağlar-Oğulcan-İsmail-Yusuf-Alper
YEDEKLER:Salih, Bayram, Ramazan, Gürkan, Muammer
TEKNİK SORUMLU:Mertcan Ozan

HAK-İŞ:Baybars-Tunahan-O.Öremiş-Ozan-İlhan-Fatih-Ertuğ-O.Salgın-Melih
YEDEKLER:Mehmet, Ali, Erdinç
TEKNİK SORUMLU:Mehmet Tuzcu
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Alper Özgün (2), Yusuf Akkoç (T.Odası), Melih Akın, Onur Öremiş  (Hak-İş)

Karşılaşamaya ait görseller ”SOMADASPOR” Facebook sayfamıza yüklenecektir.

28 Mayıs Cumartesi maç programı

Saat 15:30 Nakliyeciler Koop. Nitromak Teiaş
Saat 17:00 Demirexport Yargı Gücü Teiaş
Saat 18:30 Sgk-Gib Huzurevi Teiaş

Tüm turnuva başlıklarını şuradan bakabilirsiniz!

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN