301 Soma Karaelmas’ta Kritik Hafta

301 Soma Karaelmas’ta Kritik Hafta

Manisa Amatör Lig Akhisar Grubunda bu hafta sonu gözler ve kulaklar lider Bakır Gençlerbirliği ile takipçisi Karaelmasspor ile oynanacak zorlu mücadelede olacak.

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Grubunda bir maç eksiğiyle üçüncü sırada yer alan Soma 301 Karaelmasspor’da teknik sorumlu Ramazan Çapar, Bakır Gençlerbirliği ile oynayacakları final niteliğindeki maça 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını söyledi.

Çapar, “İkinci yarının ilk haftasını bay geçtik. Şimdi önümüzde lig lideri Bakır Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağımız zorluk derecesi yüksek çok kritik bir 90 dakika var. Tam kadro bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Bakır Gençlerbirliği maçında güzel bir sonuç alarak camiamızı sevindirmek istiyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz. 6 Puan değerindeki Bakır Gençlerbirliği maçında sahadan gülerek ayrılan taraf olmak istiyoruz” dedi.

İlk maç golsüz bitti

İki takım arasında ligin ikinci haftasında Linyit Stadında oynanan karşılaşma golsüz sona erdi. Karaelmasspor, 42.dakikada Ahmet ile penaltı atışından faydalanamamıştı. (geniş detaylara şuradan bakabilirsiniz)

Bağlantılı Haberler

Karaelmasspor-Bakır GB Maç Fotoları
Karaelmasspor 0-0 Bakır GB
Usta Levent Analı mı? Çırak İsmail Şarlayan mı?

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN