301 Karaelmasspor, İlk Yılında 7 Oyuncusunu Profosyonel Takıma Verdi.

301 Karaelmasspor, İlk Yılında 7 Oyuncusunu Profosyonel Takıma Verdi.

2017 yılında Soma’da sporun tabana yayılması ve başarılı sporcuların yetişmesi için dernekleşme kararı alan Soma 301 Karaelmasspor, birinci yılını doldururken, profosyonel takımlara yedi oyuncu vermenin gururunu ve onurunu yaşıyor.

Başkanlığını ve Sportif Direktörlüğünü yılların tecrübesi Levent Analı’nın yaptığı ve yönetici Ceyhun Endes önderliğindeki Soma 301 Karaelmasspor, başarılı çalışmalarının ardından ilk olarak gelecek vaat eden forvet oyuncusu Kadir Gürçocuk’u Türk futboluna genç yetenekleri keşfetme konusunda önderlik eden Altınorduspor’a verdi.

Başarılı çalışmalarının meyvesini toplayan sarı-siyahlılar, Spor Toto Süper Lig takımlarından Tel.Mob.Akhisarspor’a 2006 doğumlu oyuncuları; kaleci Arda Aydoğdu, sağ kanat Orhan Ertaş, orta saha Emirhan Çalılık ve Stoper Emir Atabay, yine 2007 doğumlu Turhan Toker ve Alperen Akgün profosyonel takımın alt yapısına vermenin onurunu yaşadı.
YETİŞTİRİCİLİK MİSYONU YERİNE GETİRİLİYOR..
301 Karaelmasspor’u kurarken hedeflerini yarışmacı takım değil de, Türk futboluna değerli bireyler kazandırmak için kolları sıvayan sarı-siyahlılar, ilk yıllarında belirledikleri hedefe ulaşmanın haklı onurunu yaşadı.

ANALI, ”DAHA ÇOK OYUNCUMUZ PROFOSYONEL OLACAK!”
Sportif Direktör Levent Analı yaptığı açıklamada; ‘’ Kadir Gürçocuk, Arda Aydoğdu, Orhan Ertaş, Emirhan Çalılık, Emir Atabay, Turhan Toker ve Alperen Akgün futbol takımımızla yaptığımız koordineli çalışmaların sonrasında profosyonel takımların bünyesi altına girdiler.. Bu da bizleri çok mutlu etti.’’dedi.



Analı; ‘’ Soma’da yetenekli olan ve kendine güvenen tüm futbolcu adaylarını Altyapımıza davet ediyoruz. 301 Soma Karaelmasspor olarak liglerde yeni olmamıza rağmen yedi oyuncumuzu profosyonel takımlara verdik. Gelecek yıllarda altyapımızdan daha fazla oyuncunun profesyonel olacağından hiç şüphemiz yok’’ ifadesini kullandı.
ARDA AYDOĞDU ‘’BİZE GÜVENENLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİZ’’
Spor Toto Süper Lig takımlarından Tel.Mob.Akhisarspor’un şampiyon olan U-12 takımının kalesini koruyan 2006 doğumlu Arda Aydoğdu; ‘’ Üzerimizde emeği olan hocamıza ve yönetici ağbilerimize teşekkür ederiz. Profesyonel takımın alt yapısında olduğumuz için çok mutluyuz ancak yolun daha başındayız, amacımız; ben ve arkadaşlarım daha çok çalışıp bizlere güvenenleri mahçup etmemek.’’dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN