301 Karaelmasspor 8-1 Akhisargücü

301 Karaelmasspor 8-1 Akhisargücü

Manisa 2.Amatör Küme İsmail Bedel Sezonu D-Grubu ilk hafta maçında, kendisi gibi 2.Amatör Küme’nin yeni takımı olan Akhisargücünü konuk eden 301 Soma Karaelmasspor, rakibini farklı mağlup etti.

301 Soma Karaelmasspor ikinci amatöre Levent Analı başkanlığında yeni yönetim; 2.başkan Ömer Tarhan, Gazi Mehmet Çeliker, Ceyhun Endes, Numan Kurşun ve Aytaç Aslan ile katılma kararı aldı. Yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrasında takımın başına iki tecrübeli teknik adam Ramazan Çapar ve Doğan Gülşen getirildi. Sarı-siyahlılar, yeni yönetim, yeni teknik ekip ve yeni oyuncu kadrosuyla çıktıkları ilk lig maçında rakipleri Akhisargücünü farklı mağlup etmeyi başardı.

Onur Yayla

Soma Linyit Stadı’nda saat 15:00’de başlayan karşılaşmayı Onur Yayla, Sefa Sabancı ve Mertcan Erol hakem üçlüsü yönetti.

Sahada 90 dakika rakibine oyun üstünlüğünü kabul ettiren Karaelmasspor, gol perdesini 5.dakikada Muhammet Yavuz Fen’le açtı..

Enes ve Eren Yıldızlaştı.

Muhammet Yavuz Fen’in açtığı gol perdesine Enes Bayramlar (4) Eren Gölcük (3) golle katkı sağladı. Akhisargücü karşısında maçı 8-1 kazanan Sarı-siyahlılar, ilk hafta olmasına rağmen rakiplerine ”şampiyonluğun en büyük adayı biziz” mesajı verdiler..



AKHİSARGÜCÜSPOR

Karaelmasspor 8-1 Akhisargücü

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:Onur Yayla-Sefa Sabancı-Mertcan Erol
KARAELMASSPOR:Emircan-Muhammet-Hüseyincan-Kadir-İsmail-Erdi-Umut-Emrah-Enes-Eren
YEDEKLER:Ömer, Halil, Şerifcan, Mehmet, Tolga, Oğuzhan, Berda
TEKNİK SORUMLU:Ramazan Çapar

AKHİSARGÜCÜ:H.Furkan-Hüseyin-M.Ali-Serkan-Ahmet-Abdülaziz-M.Ali Akçay-Veysel-Erhan-Gültekin-İbrahim
YEDEKLER:A.Çakmak, Giray, Ege
TEKNİK SORUMLU:Hüseyin Memişler
GOLLER:Enes Bayramlar (4), Eren Gölcük (3), M.Yavuz Fen (Karaelmasspor), Erhan Yılmaz (Akhisargücü)


Ahmet Akbulut

YORUM YAZIN