3 ve 4.Çeyrek Finalistlerde Belli Oldu

3 ve 4.Çeyrek Finalistlerde Belli Oldu

Eleme maçlarında 3. ve 4.çeyrek finalistlerde bugün oynanan Ticaret Odası-ELİ 2 ve Devlet Hastanesi-Nakliyeciler maçlarıyla belli oldu.

2 Kırmızı kartın çıktığı, direkten dönen toplar ve 16 golün atıldığı karşılaşmalarda; Ticaret Odası ve Nakliyeciler rakiplerini mağlup ederek adlarını çeyrek finale yazdırdı… Mahallenin Delisi Laz İbo, her iki karşılaşmanın analizini yaptı. Laz’ın yaptığı detaylara haberin en alt kısmından bakabilirsiniz..

TİCARET ODASI 6-0 E.L.İ 2

İlk maç B-grubu birincisi Ticaret Odası ile C-grubu dördüncüsü E.L.İ 2 takımları  arasında oynandı. Manisa İl Hakemlerimizden T.Hakan Karakılıç’ın yönettiği maçta Ticaret Odası, rakibini 6-0 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi. Bu maç öncesinde attığı 9 golle Yargı Gücün’den Furkan Arslancan ile zirveyi paylaşan Alper Özgün, bugün ELİ (2) takımına attığı dört golle gol sayısını 13’e çıkararak zirveye kuruldu.

T.ODASI GRUPLARDAKİ BAŞARISINI ELEMELERDE DE SÜRDÜRDÜ

İlk etap maçlarında B-grubunda oynadığı 4 maçta 4 galibiyet toplayan kırmızı-beyazlılar, rakip filelere 22 gol atıp kalesinde 10 gol görmüş ve grup maçlarını namağlup lider tamamlamıştı. Aynı başarıyı eleme maçında da gösteren ekip, galibiyet sayısını da beşe çıkararak büyük bir başarıya imza attı..
E.L.İ (2) maçında alınan çeyrek final biletinin yanı sıra güzel bir performans sergileyen Alper Özgün, 70 dakikada sonunda attığı 4 golle maçın adamı oldu.

SAHA:Teiaş
HAKEM:T.Hakan Karakılıç
T.ODASI:Mehmet-Serhat-Onur-Emrah-Çağlar-Muammer-Yusuf-İsmail-Alper
YEDEKLER:Salih, Ramazan, Gürkan, Oğulcan
TEKNİK SORUMLU:Kubilay Azğın

E.L.İ 2:Adem-Volkan-Soner-Ayhan-Rafet-Sebahattin-Niyazi-Uğur-Emre
YEDEKLER:İmran, Faruk, Ozan, Onur
TEKNİK SORUMLU:Cengiz Türk
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:Alper Özgün (4), Yusuf Akkoç, İsmail Kavruk  (T.Odası)

MAHALLENİN DELİSİ LAZ İBO

NAKLİYECİLER TİCARETİNE BAKDI 😀..

Günün ilk maçında Ticaret odası kendilerini özellikle seçen bile istiye onlara rakip olmak isteyen Eli2 (cengiz hoca) yı darmaduman etti. alışıldığımız gibi geride kontrollü oyun ayağa yada uzun hızlı çıkarak direk kaleye yönelen Ticaret odası Alperin üst üstte attığı 2 golüyle maça başladı.

İsmail Serhat ın sağbekde alda at pasını gol yapınca 3 oldu.. ikinci yarı Yusufun harika golüyle başladı Alper yine golünü attı derken Serhat yine ilk yarıda ki gibi çok uzun ayağa pasını Alper bocalar gibi olsa da kaleyle buluşdurdu. ve fark açılmış oldu..

Serhat iki asistle İsmail iki asist bi golle Alper 4 güzel golle yıldızlaşırken. skora bakmadan aynı ciddiyetle oynayan ÇAĞLAR bi pozisyonda bile hata yapmayan Emrah ve kardeşim Boncukda görevlerini iyi yapanlardandı.

Kaleci çilli sakatlığından dolayı değişince kaleye geçen Salih iyiki çilli kalede değildi dedirtti bize. ve haklı galibiyetle çeyrek finale uzanan TİCARET odası hedefe emin adımlarla ilerliyor..

Eli2 takımı ve Cengiz hocamıza ufak tefek hesaplar yapmak yerine daha iyi hazırlandığı bi yeni sezon diliyor.. turnuvamıza kattığı renk için teşekkür ediyoruz. Laz İbo



 

NAKLİYECİLER 4-1 D.HASTANESİ

NAKLİYECİLER 4-1 D.HASTANESİ

Elemelerde dördüncü çeyrek finalist takımı belirleyecek maçta, A-grubu üçüncüsü Nakliyeciler, D-grubu ikincisi Devlet Hastanesini 4-1 mağlup etti.

NAKLİYECİLER ÇEYREK FİNALE SEVİNEMEDİ!

Maçın hemen başında Birol Alınaçık’ın kafayla attığı golle 1-0 geriye düşen Nakliyeciler, ikinci yarıdaki baskılı oyunu ile sonuca gitmesini bildi. Rakibini maçın yıldızı İsrafil Demir’in 2, Mert Yeşilçayır ve İsmail Güleç’in santrası olmayan golle 4-1 mağlup eden Nakliyeciler, forvet oyuncusu Bülent Sözüer’in kırmızı kart görmesinden dolayı galibiyete sevinemedi!

D.HASTANESİ TURNUVAYA VEDA ETTİ!

Maçın başında Birol Alınaçık’ın golüyle öne geçen ancak rakibin ikinci yarıdaki baskılı oyununa karşılık veremeyen Devlet Hastanesi, öne geçtiği maçtan mağlup ayrıldı ve turnuvaya veda etti. Takım sorumlusu ve aynı zamanda kalecisi olan Şenol Şevik karşılaşma sonrası şunları söyledi:

”Devlet Hastanesi olarak bugün Nakliyeciler takımı ile zor bir maç oynadık. Maçın başında attığımız gol ile karşılaşmaya 1-0 önde başladık. İlk yarı istediğimiz gibi geçti aslında ama ikinci yarı rakibimiz bizden daha iyi oynayarak maçı hak etti ve kazandı. Nakliyeciler takımını tebrik ediyor ve üst turda başarılar diliyorum. Hastane olarak bu sene turnuvaya veda ettik başta Müdürümüz olmak üzere başhekimimiz ve tüm yöneticilerimize bize destek oldukları için teşekkür ediyor ve bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Yeni turnuvalarda görüşmek dileğiyle, yoluna devam eden tüm takımlara başarılar dilerim.”diye konuştu

STAD:Teiaş
HAKEM:H.Furkan Acar
NAKLİYECİLER:Sefa-Hasan-Kemal-Tayfur-İsrafil-Barış-Mert-İsmail-Bülent
YEDEKLER:Tamer, Erdinç, Tuncay, İ.Güleç
TEKNİK SORUMLU:Avusturya

DEVLET HASTANESİ:Şenol-Harun-Kerim-Ahmet-Emrah-Birol-Emin-Sefa-Kenan
YEDEKLER:Nurullah, Tamer, Hasan, A.Kanyo, Gökhan, Sait
TEKNİK SORUMLU:Muzaffer Okyay
KIRMIZI KARTLAR: Harun Ersoy (Devlet Hastanesi), Bülent Sözüer (Nakliyeciler)
GOLLER: İsrafil Demir (2), Mert Yeşilçayır, İsmail Güleç (Nakliyeciler), Birol Alınaçık (D.Hastanesi)

MAHALLENİN DELİSİ LAZ İBO

İSRAFİL ÇEYREK FİNAL DE..

Günün ikinci maçında ilk yarının daha başında birol un kafasından golü bulan hastahane. ilk yarı böle kapatsa da yanımıza gelenlere 3 1 nakliyeciler alır dedim. Nakliyeciler İsrafil ve Mert in orta sahada dirençli oyununa arada ismail burak tayfun ve barışın hatasız oyunu kaleci sefanın sağlam duruşu da eklenince göstere göstere çeyrek finale çıkdı. İsrafil attığı iki mükemmel golle geri dönüşü tek başına yapmış oldu daha sonra maç kopdu dediğimiz dakikalarda 2 gol daha bulan nakliyeciler haklı galibiyet almış oldu.

Hastahane adına kenar yönetim yapdığı değişikliklerle maçı rakibine altın tepside sundu. Gazi ve kenan çıkınca iyice dökülen hastahane takımı bu turda havlu attı.

Aksine nakliyecilerin kenar yönetiminde avusturya oyunu iyi okudu güzel ve zamanında değişikliklerle turu aldı..
dakikalar 65 i gösterdiğinde mertin attığı golün asistini yaparken tekme yiyen bülent rakibi harunla girdiği ağız dalaşı ve itiş kakışda kırmızı gördü. harunda gördü. fakat bülenti çeyrek finalde arayacak gibi duruyo nakliyeciler. zaten avusturya ve fatih sakat olduğu için kadro kurmakda zorlanan takım bakalım finallerde nası tercih yapacak.. şimdiden kolay gelsin..

Hastahane takımında oynayan tüm kardeşlerimize bu sene zaten bişiler olmamışdı seneye daha motive inşallah diyor sevgilerimi sunuyorum..
GÜNÜN KAZANANI NAKLİYECİLER VE TİCARET ODASI OLDU. İKİ TAKIMA DA FİNALLERDE KURA ŞANSI VE BAŞARILAR DİLİYORUM..Laz İbo



ÇEYREK FİNALE KALAN TAKIMLAR

Yeni Anadolu Madencilik
Milli Eğitim
Ticaret Odası
Nakliyeciler

KALAN ELEME MAÇLARI

15 Haziran Çarş. 17:00 C1- D4 (Demirexport-Mevlana Ö.E.M)
15 Haziran Çarş. 18:30 A2 -B3 (ELİ 1-Hak-İş)

16 Haziran Perş. 17:00 D1- A4 (İmbat Egespor-Tes-İş)
16 Haziran Perş. 18:30 B2 -C3 (İmbat Madencilik-Yargı Gücü)

Tüm karşılaşmalar TEİAŞ Eğitim Tesislerinde oynanacaktır.

Karşılaşmalara ait Fotolar Soma’da Spor adlı Facebook sayfamıza yüklenmiştir. Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN