3 Takım Arasındaki Şampiyonluk Yarışı Nefesleri Kesecek

3 Takım Arasındaki Şampiyonluk Yarışı Nefesleri Kesecek

Manisa 1.Amatör Akhisar Grubunda son haftalara girilirken Akhisargücü, Soma Karaelmas Spor ve Turgutalp Spor arasındaki şampiyonluk yarışı nefesleri kesecek.

16.haftası geride kalan ligde üç takım Akhisargücü, Karaelmas Spor ve Turgutalp Spor arasındaki şampiyonluk yarışı adeta nefesleri kesecek. Süper Amatör Lig yolunda ilk üç sıradaki bu ekiplerden Akhisargücü’nün iki, Karaelmas Spor ve Turgutalp Spor’un oynayacağı üç maç kaderlerini belirleyecek..

Akhisargücü bi tık önde

17.hafta maçlarının oynanacağı Lig’de mevcut süreç bir maç fazlasıyla Akhisargücü’nün liderliğinde geçiliyor. 35 puanlı Akhisar temsilcisi, en yakın rakibi temsilcimiz Karaelmas Spor’un 2 puan önünde şampiyonluk için ciddi bir avantaja sahip. Ancak bir maç fazla olmasının yanında bir sonraki hafta Karaelmas Spor ile son maçını Soma’da oynayacak. Liderin iki puan gerisinde yer alan temsilcimiz Karaelmas Spor, geride kalan 3 maçtan galibiyetle ayrıldığı takdirde mutlu sona ulaşan taraf olacak.

Pomaklar kazanıp, Elmas ve Akhisargücü maçının berabere bitmesini bekleyecek.

3’üncü basamaktaki yer alan bir diğer temsilcimiz Turgutalp Spor’da, liderin 4 puan gerisinde olmasına karşın Süper Amatör Lig iddiasını sürdürüyor. Pomaklar en kötü ihtimal geride kalan 3 maçını kazanıp Karaelmas Spor-Akhisargücü maçının berabere bitmesini bekleyip Karaelmas Spor ile baraj maçı oynayacak..

Akhisar 2, Elmas ve Pomak 3 maç oynayacak

Akhisargücü sahasında

Geride kalan 16 hafta sonunda bir maç fazlası ile 35 puanla zirvede yer alan Akhisargücü ligde hiç bir iddiası bulunmayan Sazoba Spor’u Kovalık sahasında konuk edecek.
Akhisar temsilcisi Sazoba Spor’u mağlup edip, şampiyonluk şansını son hafta Karaelmas Spor ile oynayacağı maça bırakacak. Akhisargücü bu iki karşılaşmayı kazandığı takdirde diğer maçların sonuçlarına bakmadan Süper Amatör Lige yükselen takım olacak.
Akhisargücü-Sazoba Spor
Tarih: 2 Temmuz Pazar
Stad:Akhisar / Kovalık
Saat 15:00
Hakemler:Abdullah Türkan-H.Z.Kürehan-U.C.Kürehan

Karaelmas Spor Selçikli deplasmanında

Liderin yakın takipçisi Karaelmas Spor ise, 22 puanla 5’inci sırada yer alan Selçikli Spor deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek. Sarı siyahlı ekibimizde sakat olan Utku Savaş’ın yanı sıra geçen hafta Medar GB maçında kırmızı kart gören Cengizhan Akbulut ve antrenör Doğan Gülşen yer almayacak. Yusuf İpek idaresindeki ekibimiz, erteleme maçıyla beraber kalan üç maçını kazandığı takdirde doğrudan Süper Amatör Lige yükselecek.

Selçikli Spor-Karaelmas Spor
Tarih: 2 Temmuz Pazar
Stad:Akhisar / Kovalık
Saat 18:00
Hakemler:H.Furkan Acar-Sertaç Erşahin-Sinan Genç

İki takım arasında Soma’da oynanan maçın kısa özeti:

Karaelmas Spor, kendi saha ve seyircisi önünde 14 puanla üçüncü sırada yer alan Selçikli Spor’u konuk etti. Soma Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Karaelmas Spor, Selçikli Spor’u 6-0 mağlup etti ve 5 cezalı oyuncusundan yoksun çıktığı haftayı kayıpsız kapatmayı başardı. (maçın geniş detay ve fotolarına buradan bakabilirsiniz)

Turgutalp Spor

Turgutalp Spor Sahasında

Geçen hafta 2-1 önde olduğu Gölmarmara Spor maçının uzatma bölümünde yediği golle çok önemli iki puan kaybı yaşayan Pomaklar, bu hafta sahasında Süleymanlı Belediye Spor’u konuk edecek. Yeşil beyazlı temsilcimiz ligdeki şampiyonluk şansını sürdürebilmesi için Süleymanlı Belediye Spor karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.
2 Temmuz Pazar günü Linyit Stadı’nda oynanacak zorlu maç öncesi kırmızı kart cezaları biten İsa Karaçay, Ali Özçelik ve Bekir Şahan kadroda yer alırken, sakat olan Alperen Efe forma giyemeyecek.

Ligin ilk yarısında Süleymanlı’da oynanan maçın kısa özeti;

Turgutalp Spor, Akhisargücü’nün 3 puan kaybettiği hafta da deplasmanda öne geçtiği maçta Süleymanlı Belediye Spor’a 2-1 mağlup oldu, liderlik şansını kaçırdı.
Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Yaz Gurubunda şampiyonluk mücadelesini sürdüren Turgutalp Spor, Süleymanlı sahasında Süleymanlı Belediye Spor‘a konuk oldu. Bayram öncesi Gölmarmara Spor’u 2-0 mağlup etmeyi başaran ve puan tablosunda averajla 2’nci sıraya yükselerek Akhisargücü ile zirvenin ortağı olan yeşil beyazlılar, bu hafta deplasmanda oynadığı maçı 2-1’lık skorla kaybetti.
Pomaklar maçı kazansaydı, puan kaybeden lider Akhisargücü ile arasındaki puan farkını 3’e çıkararak zirveye kurulacaktı, ama olmadı!.(Maçın kısa özeti için buraya tıklayınız)

Turgutalp Spor-Süleymanlı Bld.Spor

Tarih: 2 Temmuz Pazar
Stad:Soma / Linyit
Saat 16:00
Hakemler: Kerim Uzun-Baykal Yavuz-Kadir Genç

16.Hafta Puan Durumu

17.Hafta
Akhisargücü-Sazoba Spor
Selçikli Spor-Karaelmas Spor
Turgutalp Spor-Süleymanlı Bld

18.Hafta
Hamidiye-Turgutalp Spor
Karaelmas Spor-Akhisargücü

Erteleme Maçları

Gölmarmara Spor-Karaelmas Spor
Selçikli Spor-Turgutalp Spor

SOMA DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK Soma’nın Yerli Firması 17 Yıllık Tecrübemizle 7/24 Hizmetinizde.. Soma ve çevresi ilçelerimizde doğalgaz tesisatı, kalorifer tesisatı, mekanik tesisatı, Proje ve İşcilik kapsamında 7/24 hizmet veriyoruz. 𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒: Turgutalp Mah. Atatürk Cd. No: 47 Kat:1 Soma / MANİSA 𝐓𝐄𝐋:0541 579 05 02-0501 337 13 37 TOLGA MESLİ http://www.somadogalgaz.com/
SOMA DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK
Soma’nın Yerli Firması 17 Yıllık Tecrübemizle 7/24 Hizmetinizde..
Soma ve çevresi ilçelerimizde doğalgaz tesisatı, kalorifer tesisatı, mekanik tesisatı, Proje ve İşcilik kapsamında 7/24 hizmet veriyoruz.
𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒: Turgutalp Mah. Atatürk Cd. No: 47 Kat:1 Soma / MANİSA
𝐓𝐄𝐋:0541 579 05 02-0501 337 13 37 TOLGA MESLİ
http://www.somadogalgaz.com/
somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA
𝐒𝐎𝐌𝐀’𝐃𝐀 𝐂̧𝐈̇𝐆̆ 𝐊𝐎̈𝐅𝐓𝐄𝐍𝐈̇𝐍 𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒𝐈̇𝐁𝐀𝐓𝐓𝐀𝐋𝐙𝐀𝐃𝐄 𝐂̧𝐈̇𝐆̆ 𝐊𝐎̈𝐅𝐓𝐄 𝐌𝐄𝐓𝐈̇𝐍 𝐔𝐒𝐓𝐀 Soma’da ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılayarak, hijyen ve kalitenin üst düzey olduğu Çiğ Köfte Salonumuz ‘’𝐊𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐧𝐢𝐧 𝐚𝐝ı, 𝐋𝐞𝐳𝐳𝐞𝐭𝐢𝐧 𝐅𝐚𝐫𝐤ı’’ ile hizmetinizdedir. Her Çarşamba ve her Ayın 15’i &50 Bedava! 𝐒𝐈̇𝐏𝐀𝐑𝐈̇𝐒̧ 𝐇𝐀𝐓𝐓𝐈: 0543 421 5020 0236 612 8584 INSTAGRAM ve FACEBOOK:battalzadesoma ADRES:Atatürk Cd. No: 43/A SOMA
SOMA’DA ÇİĞ KÖFTENİN ADRESİ BATTALZADE ÇİĞ KÖFTE METİN USTA Soma’da ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılayarak, hijyen ve kalitenin üst düzey olduğu Çiğ Köfte Salonumuz ‘’Kalitenin Adı, Lezzetin Farkı’’ ile hizmetinizdedir. Her Çarşamba ve her Ayın 15’i %50 Bedava!  SİPARİŞ HATTI: 0543 421 5020 0236 612 8584 INSTAGRAM ve FACEBOOK:battalzadesoma  ADRES:Atatürk Cd. No: 43/A SOMA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN