3 Puanı Sevk Kontrol ve Pazarlama Satış Kaptı

3 Puanı Sevk Kontrol ve Pazarlama Satış Kaptı

Ege Linyitleri İşletmesi Birimler Arası Futbol Turnuvasında Çarşamba akşamı Pazarlama Satış-Geventepe ve Eynez FK-Sevk ve Kontrol müsabakaları oynandı.

D-grubunu ilgilendiren ve toplam 15 golün atıldığı karşılaşmalarda Sevk ve Kontrol ile Pazarlama Satış rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

Sevk ve Kontrol 5-2 Eynez FK

Günün ilk karşılaşması ilk maçlarından galibiyetle ayrılan Eynez FK ile Sevk ve Kontrol takımları arasında gerçekleşti. Sonucu merakla beklenilen ve galip gelen takımın grup liderliğini garantileyeceği maçta mutlu sona ulaşan takım 5-2’lik skorla Sevk ve Kotrol takımı oldu.

Cevdet Yıldırım‘ın yönettiği maçta Eynez FK önünde Sevk ve Kontrol’e galibiyeti ve liderliği getiren golleri: 7 ve 42.dakikalarda Okan Çolak, 10.dakikada Ferhat, 25 ve 45.dakikalarda ise Arda Öztürk kaydetti. Eynez FK’nın gollerini ise 25.dakikada Uğur Bozbay ve 46.dakikada Samet Pamukçu attı.

Enver Sağlam: ”Önemli olan dostluk çercevesinde güzel bir turnuva geçirmek”

Zorluk derecesi yüksek maçta Eynez FK’yı 5-2 gibi farklı skorla mağlup etmeyi başaran Sevk ve Kontrol takım sorumlusu Enver Sağlam‘ın maç sonu açıklaması:

”Eksiklerimiz olmasına rağmen kendimizi çok zorlamadan istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Geventepe maçı ile grup maçlarını namağlup bitirip çeyrek finalde ki rakibi bekleyeceğiz. Önemli olan dostluk çercevesinde güzel bir turnuva geçirmek. Herkese başarılar.”şeklindeydi.

Pazarlama Satış 6-2 Geventepe

Günün son karşılaşması yine D-grubunda ilk maçlarından mağlubiyetle ayrılan Pazarlama Satış ve Geventepe arasında oynandı. Galip gelen takımın yoluna devam edeceği, mağlup olan takımın ise çeyrek final şansını kaybedeceği için büyük önem arz eden maçı Cevdet Yıldırım yönetti. 50 dakikanın sonunda sahadan gülerek ayrılan taraf 6-2’lik skorla Pazarlama Satış oldu.

Geventepe önünde Pazarlama Satış takımına galibiyet getiren golleri: 3.dakikada İbrahim Kaya, 6′ 22′ ve 32.dakikalarda Yunus Erol, 17.dakikada Hakan Top ve 25.dakikada Burak Metin attı. Geventepe adına golleri ise 35.dakikada Ali Osman Konuş ve 39.dakikada Burak Ertek kaydetti.

Perşembe Maçları

⌚ 19:00 Deniş Açıkocak-Kömürgücü (Gençlik Merkezi)

⌚ 20:00 Eloktromekanik-Destek Hizmetleri (Gençlik Merkezi)

🏆 Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN