3 Puanı Deniş Atölye ve Laboratuvar FC Kaptı

3 Puanı Deniş Atölye ve Laboratuvar FC Kaptı

Soma Gençlik Merkezi Sahası, Salı akşamı A-grubunda oynanan Deniş Atölye-Deli İmamlar ve Laboratuvar FC-Güvenlik karşılaşmalarına ev sahipliği yaptı.

50 dakikanın sonunda Deniş Atölye Deli İmamları 6-1, Laboratuvar FC‘de Güvenliği 4-3 mağlup etti.

Deniş Atölye 6-1 Deli İmamlar

Turnuvanın 25’inci maçı, iki maçta bir puanı bulunan Deniş Atölye ile, henüz puanı bulunmayan Deli İmamlar arasında oynandı. Baybars Kabakoğlu’nun düdük çaldığı maçta Sezgin İnceoğlu (2), Ümitcan Çetin (2), Erdinç Elmas ve Serhat Ertürk’ün attığı gollerle üç puana uzanan takım Deniş Atölye oldu.

Bu sonucun ardından puanını dört’e yükselten Deniş Atölye, çeyrek finale kalabilmesi için; son maçta karşılaşacağı Sivil Savunma’yı yenip, 6 puanlı Güvenliğin Deli İmamlara mağlup olmasını bekleyecek. Çeyrek final iddası kalmayan Deli İmamlar ise son maçını Güvenlik ile prejtij niteliğinde oynayacak.

Mehmet Engin Doğan: ”İyi bir oyunla kazanmasını bildik”

Deniş Atölye takım sorumlusu Mehmet Engin Doğan, eksik oyuncularının olmasına rağmen Sezgin’in gününde olmasıyla iyi bir oyunla kazanmasını bildiklerini ve aynı başarıyı Sivil Savunma maçında da beklediklerini söyledi.

Laboratuvar FC 4-3 Güvenlik

Turnuvanın 26’ncı, günün ise son karşılaşması 6 puanlı lider Güvenlik ve 5 puanlı takipçisi Laboratuvar FC arasında oynandı. Çeyrek final ve ilk iki sırayı belirleme adına büyük önem arz eden müsabakada gülen taraf 4-3’lük skorla Laboratuvar FC takımı oldu.

Güçlü rakibi karşısında iki kez geriye düşmesine rağmen oyundan kopmayan Laboratuvar FC, 26 ve 35.dakikalarda Emre Kaya, 24.dakikada Soner Kırtay ve 28.dakikada Berkay Güldü’nün golleriyle zorluk derecesi yüksek karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı. Güvenlik adına goller; 9.dakikada Aşkın Fen, 25.dakikada Mustafa Karagöz ve 47.dakikada ibrahim Gedik’ten geldi.

Bu sonucun ardından grup maçlarını tamamlayan ve 8 puanla çeyrek finali garantileyen Laboratuvar FC, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. 6 puanlı Güvenlik ise, son maçında karşılaşacağı Deli İmamlar’ı yendiği takdirde hem çeyrek finali garantileyecek, hemde grubu lider tamamlayacak.

Ali Mat: Güvenlik takım sorumlusu

”İlk yarının enerjisini yakalayamayan takımımız iddialı rakibimiz Laboratuvar FC karşısında 4-3 yenilgiye uğramıştır. Maçın son saniyesine kadar mücadele ruhuyla top oynayan takımımızı tebrik eder, Laboratuvar FC takımını kutlarım.”

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere haberin en alt 👇kısmından bakabilirsiniz!

Çarşamba maç programı

⌚ 19:00 Sevk Kontrol-Geventepe (Azot Çim Saha)

⌚ 20:00 Pazarlama Satış-Eynez FK (Azot Çim Saha)

🏆 Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN