3.Hafta 15 Golle ”Merhaba” Dedi.

3.Hafta 15 Golle ”Merhaba” Dedi.

Futbol Turnuvasında 3.hafta maçları, Soma Kömürleri-Yuta Çalışkan Kardeşler ve İmbat-Nitromak arasında oynanan karşılaşmalar ile başladı.

C ve D-grubunu ilgilendiren ve toplam 15 golün atıldığı karşılaşmalarda; Soma Kömürleri ve Yuta Çalışkan berabere kalırken İmbat, Nitromak’ı mağlup etmeyi başardı..

 

Karşılaşmalara ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!..
SOMA KÖMÜRLERİ 2-2 YUTA ÇALIŞKAN KARDEŞLER
Üçüncü haftanın ilk karşılaşması üçer puana sahip iki takım Soma Kömürleri ve Yuta Çalışkan Kardeşler arasında oynandı. C-grubunu ilgilendiren karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere bitti..
SOMA KÖMÜRLERİ 2-0’LIK GALİBİYETİ KORUYAMADI!
Yuta Çalışkan Kardeşler karşısında maça coşkulu ve iyi başlayan Soma Kömürleri, Uğur Aksoy ve Bahadır Özgen’in golleriyle 2-0 öne geçti. İşte ne olduysa bu dakikadan sonra oldu!. 2-0’lık rehavetin bedelini, kendi filelerinden çıkardıkları iki golle ağır ödediler..Kısacası; önceki sezon akıcı ve göze hoş gelen futbollarını bu sezon oynadığı maçlarda göremediğimiz Soma Kömürlerin de ters giden bir durum var! Bu da, umarım en kısa zamanda çözülür..
YUTA ÇALIŞKAN KARDEŞLER ZORU BAŞARDI!
Soma Kömürleri gibi güçlü bir takımdan 2-0 geriye düşmelerine rağmen, oyundan düşmeyen golcüleri Şükrü Zenger ve Savaş Aktepe’nin golleriyle beraberliği kurtaran Yuta Çalışkan zoru başarmayı bildi.2-0 geriye düştükleri dakikadan sonra oyuna ‘’benim iki işim var! biri cam takmak, diğeri de gol atmak’ diyen Savaş Aktepe girdi. Savaş, Soma Kömürleri defansını yıprattığı gibi birde güzel gole imza attı.

SAHA:Tff
HAKEM:Halil Çıkrıkçılar
SOMA KÖMÜRLERİ:Mehmet-Ömür-Şevket-Mustafa-Faruk-B.Korkmaz-Hüseyin-Uğur-B.Özgen
YEDEKLER:Celal,Emrah,Doğan,Fatih,Faik,M.Ekici,Ali,Murat

YUTA ÇALIŞKAN:M.Aydın-Ozan-H.Barış-M.Mirze-Oğuz-Tahsin-Feryat-Şükrü-Ersoy
YEDEKLER:Özkan,Deniz,S.Aktepe,S.Vara,Ayhan,
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:Uğur Aksoy, Bahadır Özgen (S.Kömürleri),Şükrü Zenger, Savaş Aktepe (Y.Çalışkan)

İMBAT 7-4 NİTROMAK
Günün ikinci maçı, D-grubunda oynandı. 6 puanla lider durumda bulunan Nitromak ile, 4 puanla ikincisi sırada yer alan İmbat takımları arasında gerçekleşti.70 dakika sonunda sahadan gülerek ayrılan taraf 7-4’lük skorla İmbat takımı oldu.
İMBAT İNANDI VE KAZANDI!
Can Açıkgöz (2), Ahmet Cura (2), Bülent Aktuğ, Emin Kara ve Yusuf ipek’in golleriyle Nitromak’ı 7-4 mağlup eden İmbat, puanını yedi yaptı ve rakibinin bir puan önünde liderlik koltuğuna oturdu.. Bu maç öncesinde Nakliyeciler ile oynadıkları ve aldıkları sonuçla eleştirilen İmbat, 3-1 öne geçmesine rağmen Nitromak takımı bir ara 3-3 beraberliği yakalasa da, sahada istekli-arzulu ve etkili oynamaları maçı farklı kazanmalarını sağladı. Bülent Aktuğ ve Can Açıkgöz ön plana çıkan oyuncular oldu.

HASAN AKINCI’NIN 3 GOLÜ, YETERLİ OLMADI!
Sezona Teiaş ve Karaelmas galibiyetleriyle iyi başlayan Nitromak, üçüncü maçında grubun güçlü takımlarından İmbat’a farklı mağlup oldu. Güçlü rakipleri karşısında 3-1 geriden gelip beraberliği yakalasalar da rakibin etkili silahları karşısında çaresiz kaldılar. Zaman zaman takım olarak çok iyi mücadele ettiler. İmbat gibi güçlü bir takıma üç gol birden atan Hasan Akıncı maça damgasını vuran oyuncu oldu..

SAHA:Tff
HAKEM: Halil Çıkrıkçılar
İMBAT:Erol-Onur-Can-Emin-Engin-Yusuf-Özkan-Bülent-Gökhan
YEDEKLER:Mehmet,Tolga,Semih,Ahmet,Erhan,Deniz,Mustafa

NİTROMAK:Emrah-Şaban-Taner-Serdar-Azim-Kubilay-Adem-Hasan-Hüsnü
YEDEKLER:Mehmet,Yasin,Fatih,Aytun
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Can Açıkgöz (2), Ahmet Cura (2), Bülent Aktuğ, Emin Kara, Yusuf ipek (İmbat) Hasan Akıncı (3),Kubilay Karpuz (Nitromak)

 

27 MART SALI MAÇ PROGRAMI
27.03.2018 Salı 16:30 Soma Belediyesi-ELİ (2) Tff
27.03.2018 Salı 18:00 Soma Çarşı-Devlet Hastanesi Tff

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN