3 Günde Toplanan Para 200.000 TL’ye Yaklaştı

3 Günde Toplanan Para 200.000 TL’ye Yaklaştı

Somaspor Kulüp Başkan Vekili Cem Doğan,  Taraftarlardan Sorumlu Suat Gündoğan ile Siyah-İnciler Kurucularından Murat İnce, Misli.Com 3.Lig 3. Grup lideri Somaspor için, hem takıma katkı hem de şampiyonluk yolunda ilçede bütünleşme sağlamak için Soma sevdalısı vatandaşlara yönelik bayrak asma kampanyası başlattı.

Bu kampanyanın İlçenin havaya girmesinin yanında maddi açıdan da takıma olumlu yönde etki edileceği ifade edilirken, konuyla ilgili olarak gerekli mercilerden izinlerin alındığı kaydedildi.


“Herkesi Maddi-Manevi Desteğe Davet Ediyoruz”

3 Günde Somada mekik dokuyup 200.000 TL’ye yaklaşan kampanyanın önemine dikkat çeken Cem Doğan, Suat Gündoğan ve Murat İnce, “Somasporumuz  şampiyonluk havasını yakalamış durumda. Ancak bu tek başına yetmez. Maddi gelirin yanında ilçenin her tarafını süslemeliyiz. Bu konuda Soma sevdalısı vatandaşlarımıza da büyük iş düşüyor.”

İlçe Dışından da Destek Var

Doğan, İnce ve Gündoğan,  Dikili’den de kampanyaya destek olmak isteyen esnafların olduğunu yakında Dikili’ye çıkarma yapacaklarını bildirdiler. Büyük emek ve zahmetle duyarlılık göstererek kapı kapı dolaşan Amigo Murat, Suat Gündoğan ve Cem Doğan “Bayrak kampanyasına katılan duyarlı esnaflarımıza minnettarız, sizin gibiler ve sizler olduğu sürece Somasporumuzun sırtı yere gelmez.” ifadelerini kullandılar.



siyah inciler

Somaspor aşığı SİYAH-İNCİLER, kampanya ile ilgili haberi kendilerine has söylemleriyle şöyle bağladılar:

Aşklar, En Güzel Şarkılar Soma’mıza Yakışıyor. Dünden Biliyoruz; Bugünün “Soma”, Yarının da “Soma” Olacağını.. Son Bir Şarkı İstiyoruz Senden Somaspor”.. Bu Duygu Ve Düşünceler Eşliğinde Siyah İnciler Taraftar Grubu Lideri Amigo Murat İle Somaspor Taraftar Ve Store Sorumlusu (Marko) Suat Gündoğan Adeta Tüm Türkiye’de Ses Getiren “Bayrak As”Kampanyasını Başlatıp; Müthiş Bir Başarıya İmza Attılar.. Tüm Soma’lı Esnaflarımıza Soma Ticaret Odası Başkanımız Sayın Cem Doğan İle Birlikte Ziyaretlerde Bulunup Şampiyonluğa Giden Klübümüze Destek Olmak Amacıyla Dev Bir Organizasyona imza Attılar.. Duyarlı Soma Esnafımız Yine Tüm Duyarlılığını Gösterip; “Bayrak As”Kampanyasına Sonsuz Destek Sağladılar.. Zorlu Pandemi Döneminde Dahi Kulübümüze Destek Olan Tüm Esnaflarımıza Minnettarız İnanıyoruz Bu Yolun Sonu Şampiyonluk.. “Şampiyonluk Ateşini Yakan” Amigo Murat Ve Marko Suat’ın İsimlerini Şehrimizin Tarih Kitapları Altın Harflerle Yazacaktır.. Siyah İnciler

SOMADA BAYRAK AS KAMPANYASI

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN