3 Farkı Koruyamadık: Düzcespor 3-3 Somaspor

3 Farkı Koruyamadık: Düzcespor 3-3 Somaspor

TFF 2.Lig Beyaz Grup’un 30‘uncu haftasında deplasmanda Düzcespor ile karşılaşan Somaspor 3-0 öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı:3-3

Düzce 18 Temmuz Stadı’nda oynanan ve hakem Yücel Büyük‘ün yönettiği karşılaşmada üç farkla öne geçen Somaspor, 41′ 48’ ve 71.dakikalarda yediği gollerle bir puanla yetinmek zorunda kaldı.

Somaspor’un gollerini 8 ve 39.dakikalarda Emrecan Bulut, 24.dakikada ise Yusuf Türk atarken Düzcespor’un gollerini  41.dakikada Koray Baykara, 48 ve 71.dakikalarda Eren Karadağ kaydetti.

Düzcespor beraberliği ile 41 puana yükselen Somaspor, 31.hafta maçında Menemen FK ile sahasında karşılaşacak. 9 Nisan Pazar günü Atatürk Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 15:00’da başlayacak.

Bunlarda ilginizi çekebilir

Düzce Maçı Öncesi 1 Cezalı 4 Oyuncu Sınırda
Düzcespor Maçımızı Yücel Büyük Yönetecek
Somaspor 2-3 Düzcespor
Düzcespor Maçımızın Hakemleri Açıklandı
Somaspor 8. Hazırlık Maçını Düzcespor İle Oynadı
Bolu Kampı Düzcespor Maçıyla Tamamlanıyor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN