25.Yılında 25 Takımlı Turnuva Hadi Hayırlısı..

25.Yılında 25 Takımlı Turnuva Hadi Hayırlısı..

Değerli Soma’lı futbol severler, kurum takım yöneticileri, teknik sorumlu arkadaşlarım ve futbolcu kardeşlerim.. Buradan sizlere her turnuva öncesinde klasikleşmiş yazılarımla seslenmek istiyorum..

Değerli dostlar, geçen sene düzenlenen ve İmbat A.Ş takımının şampiyonluğu ile sonuçlanan ’24.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası”ndan bu yana tam bir yıl geçti.

Bu sene 25 takımla 25.si düzenlenecek olan Futbol Turnuvasının başlamasına bir gün kala, şahsen özlediğim, saygı duyduğum ben ve benim gibi birçok kişi, sevdiğimiz arkadaşlarla hatta geleceğimiz, çocuklarımız bile bu turnuva sayesinde tekrar bir araya gelebilecek olmanın heyecanı içerisindeyiz.



Sevgili teknik sorumlu arkadaşlarım, futbolcu kardeşlerim ve sporseverler, her zaman olduğu gibi bu yazımda da altını çizerek vurgulamak zorundayım. Sporun asıl amacı ”DOSTLUK ve KARDEŞLİKTİR” Her ne kadar 70 dakikalık süre içerisinde maçın atmosferi ile bazı istenmeyen hareketler olsa da bunların maç bitimi ile sona erdiğini gayet iyi biliyoruz. Bizim turnuvamız geleneksel olduğu için istenmeyen hareketlerin devamında gelecek yıllarda dostlukların gelişmesinde acı bir hatıra olarak beyinlerimizde yer edeceği için hiç bir arkadaşımın böyle bir tevazüle boyun eğeceğini düşünmüyorum.

Kaymakamımız Ahmet Altıntaş‘ın da aktif futbolcu olarak  yer alacağı bu arenada; bu yılki turnuvanın önceki yıllarda ki turnuvalara göre daha renkli ve daha samimi bir havada el ele gönül gönü le bayram havası içinde geçmesini arzu ediyor, tüm spor sever kardeşlerimize, değerli yönetici, idarecilere, turnuvanın organizesini üstlenen Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdüresi Dilek Kuruçay’a ve yıllardır bu turnuva için bizlere kapılarını açan T.E.İ.A.Ş Müdürlüğüne şükranlarımızı sunuyorum.

İLK GÜN MAÇ PROGRAMI

12.03.2018 Pazartesi 16:30 İmbat Madencilik Karaelmas Tff
12.03.2018 Pazartesi 18:00 Soma Termik Huzurevi Tff

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..



Cevdet Yıldırım

YORUM YAZIN