24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası

24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası

Soma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonu ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar arasında ”24 Kasım Öğretmenler günü” nedeniyle 12 takımın katıldığı voleybol turnuvası maçları bu akşam başladı.

Özel Açı Koleji, Necip Fazıl Ortaokulu, Rifat Dağdelen Anadolu Lisesi, Kurtuluş İlkokulu, Cemil Meriç Anadolu Lisesi, Karacakaş İlkokulu, İsabet Okulları, Canlar Okulu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Altintaş Ortaokulu, Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gazi Mustafa Kemal ilkokulu Okullarının yer aldığı turnuvada ilk gün maçları Açı Koleji ve Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi ile Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu ve Cemil Meriç Anadolu Lisesi arasında oynandı.

soma 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası

Yunus Emre İHL (Eski Linyit) Kapalı Spor Salonunda oynanan ilk gün karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle:

Açı Koleji:2
Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi:0

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu :2
Cemil Meriç Anadolu Lisesi:0

24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası açı kolejiKarşılaşmalarda ikinci gün oynanacak müsabakaların programı ise şöyle:

4 Kasım Çarşamba ilk maç saat 19:00, ikinci maç saat 20:00

Özel Soma İsabet Orta Okulu-Canlar Orta Okulu
Altıntaş Orta Okulu-Fatma Aliye M.T.A.l

Fotoğraflar: Sinan Özer

Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi

SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN