2023 Futbol Turnuvası Grup Kuraları Çekildi

2023 Futbol Turnuvası Grup Kuraları Çekildi

Bu yıl 29’uncusu düzenlenecek olan Soma Kaymakamlığı Bahar Kupası Bora Bilgener Futbol Turnuvası Grup Kuraları TEİAŞ Eğitim Merkezi Tesisleri Salonunda çekildi.

20 Takım yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen grup kura çekiminde Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Mert önderlik etti. Grup kuralarının çekilmeden önce konuşma yapan Mert, tüm takımlara kazasız-belasız bir turnuva olması temennisinde bulundu.

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

4 Grupta toplam 20 takımın mücadele edeceği karşılaşmalarda, gruplarında ilk dört sırayı alan 16 takım eleme maçları oynamaya hak kazanacak. Geçen sene ilk dört’ün içerisinde yer alan İmbat Madencilik, ELİ 1, Ticaret Odası ve Milli Eğitim’in seri başı olduğu gruplar çekilen kura sonucu şöyle oluştu:

A-GRUBU:

  1. İmbat Madencilik
  2. Kolin
  3. ELİ (2)
  4. Esnaf Odası
  5. Nakliyeciler

B-GRUBU:

  1. ELİ (1)
  2. Maden-İş
  3. Hidro-Gen
  4. Soma Termik
  5. Soma Belediyesi

C-GRUBU:

  1. Milli Eğitim
  2. ELİ (3)
  3. Emniyet
  4. Genç Öğretmen
  5. Devlet Hastanesi

D-GRUBU:

  1. TicaretOdası
  2. Huzurevi
  3. Nitromak
  4. Özel Mevlana
  5. Yuta Çalışkan

Not:Turnuva ile ilgili fikstür ve geniş detayları hafta içerisinde sizlerle buradan paylaşacağız..

SOMADASPOR

GÖRSEL ve HABER

Değerli arkadaşlar; her sene olduğu gibi bu senede turnuva boyunca sizlere gerek görsel açıdan gerekse de oynadığınız maçlardan bilgilendirme adına paylaşımlarda bulunacağız..
Bu bağlamda; takımlardan bir seferliğine mahsuz emeğin karşılığı olarak; (ortalama oyuncu sayısı 15 olsa kişi başı 23 TL düşer) 350 TL ”görsel ve haber” ücreti toplanılacaktır. İştirak eden takımların haber ve görsellerini sizlerle paylaşacağız..

Arkadaşlar, görsel ve haber ücreti ödeme zorunluluğu yok. Ancak; önceki turnuvalarda olduğu gibi bu sene de katkı sağlamayan takımların haber ve görselleri yayımlanmayacaktır!

Bu yüzden şimdiden belirteyim, ”Bizim resimler neden yok? Bizim haberler neden yayınlan mıyor? Bizim resimler neden buzlu” gibi sitemler lütfen olmasın! Geçen sene olduğu gibi bu senede HER ŞEY SİZİN İÇİN..
Konu ile ilgili Tel: 0532-5838194 Mail:cevsam@gmail.com bana ulaşabilirsiniz..

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN