2022 Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası Başladı

2022 Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası Başladı

28.Soma Kaymakamlık Bahar Kupası ”Hasan Namlı” Kurumlar Arası Futbol Turnuvası bugün (Salı) Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan Müftülük-Mevlana Özel Eğitim MEB ve Demirexport-Eli  2 karşılaşmalarıyla start aldı.

Soma Özel Eğitim Okullarının hazırladığı ”7 Bölge Türkiye Halk Oyunları” adlı gösteri ve Özel Eğitim Öğrencileri ve Kamu Kurum Temsilcilerinin yer aldığı gösteri maçı ile başlayan turnuvanın ilk gününde Müftülük ve Demirexport takımları rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

şöhretler karması

Protokol ve Özel Sporculardan Gösteri Maçı

Karşılaşmalar öncesinde Kaymakamımız Fatih Akkaya’nın da forma giydiği şöhretler karması ile Özel Eğitim Sporcuları gösteri maçı yaptı. İzleyenlere keyif veren maçın galibi 4-2’lik skorla Özel Eğitim Sporcuları oldu.

saygı duruşu

Şehit olan kahraman askerlerimiz anısına; 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından toplam 71 maçın oynanacağı turnuvanın ilk karşılaşması D-Grubunda yer alan Müftülük ve Mevlana Özel Eğitim Okulu takımları arasında oynandı.

fatih akkaya

Kaymakamımız Fatih Akkaya’nın başlama vuruşu ile start alan ilk gün müsabakasında Müftülük 5.dakikada yediği golle 1-0 geriye düşmesine rağmen, Ramazan Arslan (2), Galip Karabıyık ve Feryat’ın golleriyle karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı. Mevlana Özel Eğitim adına golleri Yusuf Karayeğen (2) ve Fatih Dönmez kaydetti.

Müftülük

Müftülük sonuca Ramazan Arslan (2), Galip Karabıyık ve Feryat’ın golleriyle gitti

Turnuvaya galibiyetle başlayan Habib Çelik’in talebeleri Müftülük takımı, ikinci maçını 17.05.2022 Salı 18:30’da Devlet Hastanesi Sağlık Spor ile Linyit Stadı’nda oynayacak.

mevlana özel eğitim meb

Yusuf Karayeğen (2) ve  Fatih Dönmez’in golleri yeterli olmadı

Turnuvaya mağlubiyetle başlayan Mevlana Özel Eğitim Okulu ise 18.05.2022 Çarşamba 18:30’da Mühendisler Odası ile Teiaş Eğitim sahasında yapacak.

RAMAZAN GÜLEGEN

Gülegen, ”Galibiyet çok önemliydi”

Müftülük takım kaptanı Ramazan Gülegen, turnuvaya galibiyetle başlamak çok önemli olduğunu söyledi. Gülegen, “Selamun aleyküm öncelikle. Biz bu maçın zor geçeceğini biliyorduk ve beklediğimiz gibi oldu. Rakibimizi tanıyoruz ve iyi analiz ettik ve zorda olsa sonuca ulaştık. Çok dengeli ortada bir maç oldu nihayet kazanan taraf biz olduk. Rakibimizi de tebrik eder kalan maçlarından başarılar dilerim. Turnuva boyunca bize yakışır mücadelemizi sürdürüp gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bugünkü galibiyetten dolayı takımımı yürekten kutluyorum” dedi..



Müftülük 4-3 Mevlana Özel Eğitim Meb

Müftülük 4-3 Mevlana Özel Eğitim Meb

SAHA:Teiaş
HAKEM:Ali Tuncer
MÜFTÜLÜK:Murat-Fatih-Hakan-Tuncer-Feryat-R.Arslan-R.Gülegen-Lütfullah-Galip
YEDEKLER:Bilal, Muhammed, Yakup, Mustafa, Hasan, Hamza
ANTRENÖR:Habib Çelik

MEVLANA ÖZEL EĞT MEB:Engin-Erdinç-Cumhur-Ömer-Recep-Fatih-Erdoğan-Gökhan-Yusuf
YEDEKLER:G.Yağcı, Çağrı, Tolga, Mehmet, Mesut, Olcay, Ali
ANTRENÖR:Ali Özbek
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Ramazan Arslan (2), Galip Karabıyık, Feryat (Müftülük), Yusuf Karayeğen (2), Fatih Dönmez (Mevlana Özel Eğt)

NOT: Karşılaşmaya ait resimler  ”FOTO GALERİ” bölümüne yüklenmiştir.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN