2. Tenis Turnuvasında 3.lük Maçları Oynandı.

2. Tenis Turnuvasında 3.lük Maçları Oynandı.

Soma Kaymakamlığı 2. Tenis Turnuvasında 3-4’lük maçları dün akşam Soma Gençlik Merkezi Tenis Kortunda oynandı.

Hülya Beyhan 3.Oldu

Yağmur nedeniyle bir gün gecikmeli oynanan maçların ardından Kadınlar Kategorisinde rakibi Nedret Akçanı 6-3 ve 6-0 lik setlerle mağlup eden Hülya Beyhan turnuvayı 3. Sırada tamamladı rakibi Nedret Akçan 4.oldu



+14 Kategorisinde Emirhan Zorlu 3.Oldu

+14 Erkekler Kategorisinde Emirhan Zorlu karşılaştığı Beren Serti 6-1 ve 6-0 lik setlerle 2-0 lık skorla yenerek 3.oldu rakibi Beren Sert de turnuvayı 4. olarak tamamladı.

+30’da Osman Sülün 3.Oldu

+30 Erkekler Kategorisinde karşılaşan Osman Sülün ve İsmail Şarlayan mücadelesinde ise kazanan taraf 2-0(6-4,6-4)lik skor ile Osman Sülün oldu. Bu sonucun ardından +30 Erkekler Kategorisinde 3. Osman Sülün, 4. de İsmail Şarlayan oldu.



+40’da Hasan Oğuz 3.Oldu

+40 Erkekler Kategorisinde ise rakibi olan Gökhan Benli yi 2-0 (6-3,6-2)lik skorla mağlup eden Hasan Oğuz turnuvada 3. olma başarısı gösterdi, Gökhan Benli de 4.oldu.

FİNAL BU AKŞAM
Bu sonuçların ardından gözler bu akşam (çarş)  oynanacak final maçlarına çevrildi.
19 Haziran Çarşamba Saat 18.30 da başlayacak olan Final müsabakaları için Tüm Somalı Sporseverleri bir kez daha Gençlik Merkezine davet ediyoruz.

HABER:Rıfat Kahraman (Soma Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Uzmanı)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN