2 Önemli İsim Daha Soma Masterli Oldu

2 Önemli İsim Daha Soma Masterli Oldu

Ege Masterler Liginde mücadele edecek olan temsilcilerimizden Soma Masterler, yeni sezon öncesinde iki önemli oyuncuyu daha bünyesine dahil etti.

Masterler, Covit 19 Virüsünün normalleşmesinin hızlı ilerlemesiyle antrenmanlarına ve hazırlık maçlarına başladı.
Reha Fidan’ın çalıştırdığı Soma Masterler, önceki senelerde olduğu gibi bu sezonda başarılı bir sezon geçirip Soma’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyor. Bu doğrultuda hareket eden Masterler ilk olarak yıllarca amatör küme ve Kaymakamlık Futbol Turnuvasında futbol oynamış iki önemli isim Selçuk Bulut ve Erol Tör’ü renklerine kattı.

SELÇUK BULUTYeni transferlerden Selçuk Bulut, Manisa Amatör Küme takımlarından Turgutalp Gençlikspor forması yanı sıra Soma Kaymakamlık Futbol Takımlarından Ziraat Odası, Eğitimciler ve Yuta Çalışkan takım formalarını giydi.

EROL TÖRErol Tör ise; Amatör Kümede Acar İdmanyurdu, Kaymakamlık Futbol Turnuvasında ise; Nakliyeciler ve Soma Belediye formasını giydi.

Bugün iki Sınav Verilecek.

Soma Masterler ilk hazırlık maçlarını bugün (c.tesi) +50 takımıyla beraber Saruhanlı deplasmanında verecek.
İlk maçı saat 16:00’da Saruhanlı Master-Soma Master +50 takımları arasında.
İkinci maç ise saat 18:00’de Saruhanlı Master-Soma Master +40 takımları arasında İshak Çelebi sahasında oynanacak.

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN