2.Lig Kırmızı Grupta Golcüler Sustu

2.Lig Kırmızı Grupta Golcüler Sustu

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta zirvede yer alan golcüler geçen hafta futbolun meyvesi olan golle buluşamadılar.

Ligin 14. haftasında 10 karşılaşmada atılan 27 golle maç başına 2,7 gol ortalamasına ulaşıldı. Sivas Belediyespor’un Niğde Anadolu FK’yı 6-1 yendiği karşılaşma 7 golle en çok santrası yapılan maç oldu.

 

Gol krallığı zirvesinde yer alan 11 golle Somaspor’dan Yasin Abdioğlu,  8 golle Afyonspor’dan Erhan Şentürk ve Hekimoğlu’ndan Musa Caner Aktaş  sustuğu 14.haftada, Sivas Belediyespor’un Niğde Anadolu FK’yı 6-1 mağlup ettiği maçta Timur Kosovalı hatrck yaptı. Adıyamanspor’dan Cengizhan Akgün, Sivas Belediyespor’dan Alpay Koçaklı ikişer golle Timur Kosovalı’dan sonra en çok sevinen oyuncular oldu.

 

14. Hafta itibariyle Kırmızı Grupta gol krallığı listesi şu şekilde oluştu:

1-Yasin Abdioğlu Somaspor 11 gol
2-Erhan Şentürk Afjet Afyonspor 8 gol
3-Musa Caner Aktaş Hekimoğlu 8 gol
4-İbrahim Alan Bayburt Özel İdare Spor 7 gol
5-Mustafa Tahir Babaoğlu Sakaryaspor 7 gol
6-Alpay Koçaklı Sivas Belediyespor 6 gol
7-Timur Kosavalı Sivas Belediyespor 6 gol
8-Hamza Küçükköylü Van Spor Fk 6 gol
9-Sebahattin Usta Serik Belediyespor 6 gol

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN